GN

God natt. Imorgon väntar sista dagen på året och det ska firas med dunder och brak med fina vänner. 2012 kommer bli det fetaste året ever!


LAILA BAGGE


NJUTER

Finns inte så mycket mer att säga än att jag lever och har det grymt. Försöker uttnyttja varje sekund av lovet så gott det går.

.

Mobet sög & för övrigt är jag hög. GOD NATT


JUL

Hittills har julen varit grym. Fick träffa min älskling idag också. Imorgon drar familjen till farfar & karin och firar lite jul hos dem.
Puss & Kram


GOD JUL

 

 


UPPESITTARKVÄLL MED FAMILJEN & MORM/MORF

Idag blir det bara mys med familjen och mormor och morfar som snart anländer hem hit. Uppesittarkväll, bingolotto, har tänkt att jag ska vinna lite julklappar. Taggar till julafton imorgon, det kommer bli en mysig afton.

BERG

En liten pojke kommer fram till pappa när han jobbar i Täby. Pappa frågar hur gammal pojken är. Han svarar 2. Pojken frågar pappa om han får sitta i polisbilen. Pappa tycker att han hör en bekant röst och sneglar uppåt. Där står mamman till pojken. Ingen mindre än Carina Berg.

TITT UT


BÄSTASTE


FIRAS MED JULGODIS

Äntligen jullov och det firas med dunder och brak i form av att fullkompligt vräka i sig julgodis. Drog hem till mig med bobban och kråkan och hade filmmys efter skolan. (Btw, i skolan hade vi vår underbara power point i form av ett music quiz som rockade. Sen lekte vi 4-i-soffan och fikade. Efter det var det den traditionella julavslutningen i aulan och sen kelpade vi hem till mig.) "Tomten är far till alla barnen" & "Bästa sommaren" klassiker båda två. På kvällen hängde jag hos Nilsson och vi skrattade och spelade guitar hero och the sims 2. Bättre början på lovet kan man inte få. Nu är det dags att lägga sig i sängen och mysa lite med tv'n i bakgrunden. GOD NATT

Rabbitgirl


PS.

Hörde från Carro att man kunde få se sitt kemiprov-resultat på fronter. Trot eller ej men Erica rockar fortfarande, MVG!
DS.

GRANEN

Pyntat granen och lagt under lite paket. Har varit med älskling hela helgen. Mobet i fredags men det blev inte så långrandigt, varför? Ja det kan man fråga sig. Nu pluggar jag historia och snart är det dags för Beck. Imorgon väntar körlektion 8.15.
PUSS & KRAM

Alfapet

 

 


UTSLÄNGD


Det går bra nu

MVG på historiauppsatsen och även högsta betyg, som i det här fallet är VG, på labbrapporten. Fy fasiken vad det rullar på fint!


Sugen

Den här fina skapelsen hänger i mitt fönster... Om jag är sugen? Jaaaaa!


GRATTIS

Grattis på födelsedagen lillen!

 


JA

Engelskaredovisningen och uppsatsen satte vi galant, MVG- det kan man inte klaga på. Men än vad det inte slut på roligheterna fick tillbaka matteprovet idag också, VG och även VG i slutbetyg i matte D, nöjd tjej? Svar: JA! Något som va mindre bra idag var luciafirandet, vart var lucian? Det får vi nog aldrig veta tyvärr.. Men hon saknade vi allihopa, definitivt.


GYM

Idag blev det ingen skola... Va istället till tandläkarn i sthlm. Nu blir det gymmet med Nilsson.

I just need to know I'm here with you


GLOBEN - STHLM


SMOCK

Det har varit en fullsmockad helg. Globen i fredags med becczor. Det var hur kul som helst. Vi hann med både donken och burger king. Påväg ut från globenområdet va det hur mycket folk som helst, trodde aldrig att vi skulle komma med tunnelbanan. I lördags va jag seg som fan, men drog med Therese in till Täby C och shoppade julklappar. Mötte upp älsklingen på station och vi myste hela kvällen. Idag har jag varit på kalas hos Rebecca dessutom har jag tittat på luciauppvisning på häst.

IDOL

Idol rockade fett!!!!! Påväg till Täby C möter upp Therese där för lite julklappshandling, GRYMT!


Idolfinal

Trött... Tror jag sover några timmar till. Jag kan ju liksom inte vara trött ikväll för då är det dags för globen och idolfinalen! TAGGA!


P-L-U-G-G

Avslutar dagen med plugg... God natt


JA FÖR LIKA GLAD FÖR DET ÄR JAG

Jag fångade en räv idag,
men räven slank ur näven.
Men lika glad för det är jag,
men gladast är nog räven.

det går åt skogen

Bakat peppisar med småkusinerna idag. Jättemysigt med lite julstämning. Övningskörde både dit och hem. Fick med mig två skitsnygga nyårsklänningar, satt som en smäck.

Nu sitter jag med världens äckligaste labbrapport som måste göras ikväll, bajs också..... och tydligen har ne.se damp. Det går bra nu, kompis det går bra nu, eller?

<3


Slut

Avslutar den här dagen med att spela wordfeud. Jag tror att jag är beroende? God natt


LÄCKERBIT ELLER HUR?

Det är min syster de..


pussssss

Ligger i sängen med laptopen och spelar in min vackra röst till våra guider. Så duktigt är jag minsann. Längtar efter mat, är så grymt jävla hungrig. Efter maten ska jag fortsätta spela in min röst och sen skriva lite labbrapport tänkte jag. PUSS PUSS


Wordfeud

 

 


hehehehihohieihoaiaohiahoaohiaoao

7 inlägg bara idag, eller ja 8 med det här. Nu får jag nog lugna mig lite.

?

MEN VA? SNÖAR DET PÅ BLOGGEN? SNÖAR DET UTE? NEEEEEEJ, INTE FAN GÖR DET DE! KOM IGEN NU, GE MIG LITE SNÖ!!!!!!

BARAFÖRATTDUÄRSÅFIN

Jag älskar dig ♥♥♥


PRIMA SKINkkkkkA

Har precis städat rummet. Bytt lakan i sängen, dammsugit, dammat och plockat undan saker. Så nu är allt i sin ordning igen.

.

Får vara såhär sålänge tills jag orkar ändra.....

TITANIUM


BRILJERAR

Återigen briljerar jag. MVG i TOFT-kursen. Engelskaredovisningen gick toppen och så gjorde även matteprovet. Men Erica, det här ser ju ändå lovande ut trots allt. Bara att kämpa nu fram till julet. Kom igen, du klarar det här.

Kelp

Back on track med hjärter och höga betyg!


WTF


?

Historiaprovet var ju inga problem, MVG. Imorgon är det dags för engelskaredovisning och sen prov i sista kapitelt i Matte D. Längtar tills allt är gjort så man kan slappna av lite i alla fall... 

Stack ner på stan en liten snabbis efter skolan och köpte världens snyggaste skjorta. Kanske en julaftonsskjorta? Vi får se...

Fick ett märkligt brev hem i brevlådan idag. Förstod ingenting, tog kanske 5 minuter innan jag kom på. Jag har nämligen vunnit en tävling som jag va med i somras. Vann 2 trisslotter, men tyvärr hade jag inte turen att vinna på dem. Men det va kul att bara vinna tävlingen. Höll på att skratta på mig när jag förstod vad det var.

Lör+Sön

Lördagen var hur trevlig som helst. Sjukt god mat och sällskapet var toppen. Fick skjuts av morm och morf till Toni där jag spenderade natten. Va länge sedan jag pussats så mycket med min man. Idag har jag degat mest hela dagen. Pluggat och delat ut reklam har jag också gjort. Nu är det dags att sova för imorgon väntar en ny vecka! God natt


FRAMTIDA YRKE?


ÄLVSJÖ

Kom-ikapp-dag igår. Gjorde väll inte direkt jättemycket, men men.. Idag va det saco-mässan. Fick med mig tonvis med kataloger och godis. Ikväll ska jag till Carro med ligan och titta på idol. Imorgon är det Öppet Hus och jag måste vara där.. På kvällen blir det kalas hos moster och sen ska jag hem till babe.


Miss You

 

 


RSS 2.0