HUNGER GAMES

Nu väntar bio med älsklingen!


H&M

Hur tänkte ni här?

 


Pojken min

Fick träffa min pojkvän igår, gud vad jag saknat honom. Idag har jag gått i skolan och gjort prov som gick sådär.. Kvällen har jag hittills spenderat i soffan. Borde plugga men orkar verkligen inte. Imorgon ska jag provjobba klockan 5.. Fy fan för å gå upp så tidigt, längtar inte.

 


Kemi

Ägnat kvällen åt kemiplugg, roligt? NEJ, verkligen inte. Men i slutändan kanske det lönar sig, men just nu är det inte alls kul... Ett ord: Kelp!


ROCKA FETT

Jag älskar min familj ♥
Björnrike rockade! Skidor, god mat(founde-afton), sol, trevliga människor, grymma backar, osv osv...
Idag var det måndag, skola. Hade svenska C redovisning imorse som gick kanon, annars har dagen varit sjukt tråkig och seg, hatar måndagar.

BJÖRNRIKE!


NÖJD

Va på en mini-intervju för MRC idag. Nästa fredag ska jag provjobb med någon Johan och en provjobba för att sen få reda på om jag får jobbet eller inte. Fick för mig att jag skulle dra å träna efter intervjun, så åkte till friskis och det blev i alla fall 7 min på crosstrainern, 12 min på löpbandet, ben-, rump-, och magövningar. Känner mig nöjd.


Rumble

Helt klart roligaste spelet just nu när man tröttnat på wordfeud och draw something!


Måndag

Som vanligt så har jag så himla rofyllda och trevliga tankar och funderingar att dela med mig, eller? Kan berätta vad jag har gjort idag, alltså inte mycket. Fick skjuts till skolan i snöstormen, haft 3 boring lektioner: Svenska C, samhällsk och IT. Gick hem och la mig på soffan och bläddrade igenom H&M katalogen, ge mig pengar någon! Gjorde kycklingwraps till middag och syster stod för såsen. Tittat 1an hela kvällen, drömmen om landet och 30 grader i februari. Nu ligger jag i sängen och är precis påväg att sova, nyduschad som jag är också, mysigt. God natt alla snyggingar. Ps. Glöm inte att kika in Surfa Enklare Ds.

 

 


SURFA ENKLARE!!!

Rösta på oss på webbstjärnan.se den 1 april-26 april. HJÄLP OSS ATT VINNA DET HÄR!


Samhällskunskap.

Bästa lektionen på hela dagen, samhällskunskap åååh vad jag längtar!


SKÄRPNING ERICA!

Från och med denna dag lovar jag mig själv att inte äta onyttigt och bara träna. Det här håller inte i längden.


VÄRME TACK!

Vill ha sommar. Grilla, fiska, bada, sola, umgås med vänner, tälta & bara ha det bäst. Ge mig lite värme NUUU!

MYSHELG

Fredagsmys hos gubben igår. Lördagsmys med syster idag. Söndagsmys med Rebecca imorgon. En myshelg var verkligen vad jag behövde efter x-antal party-helger på rad nu. Imorgon ska jag ägna mig åt plugga också... skitskola, skönt att det snart är slut. På tal om det så kom studentmössan i fredags, jävligt frän var den. LÄNGTAR!

JAG ÄR SÅ OTROLIGT KÄR I DENNA POJKE


Good girl

MVG på buddism och hinduism inga problem.


GN

Finns inte så mycket att säga. GOD NATT

Känner ni igen er?


Jag behöver dig ju, det vet du.


SNABBIS

Blev en snabbis på gymmet med Nilsson. Nu ska jag ta en shower och sen plugga. Hejsvejs

TRUE


I <3 U


EUPHORIA!

Tänkte berätta lite om vad jag har gjort sen i torsdags. Åkte till älsklingen och spenderade natten där. Vi såg på Biggest Loser och myst i sängen. Ställde klockan på 05.00, KTH Kista på fredagen. Men stängde tydligen av alarmet i sömnen och gick upp 05.30 istället. Slängde i mig en macka och gick till station. Visade sig att jag va ute en timme för tidigt men som tur va gick det en buss kvart över 6. Va framme i Norrtälje kvart i 7, vilket betydde att det fortfarande var 40 minuter kvar innan Kista bussen gick. Så jag hoppade av vid Campus, gick till Statoil och köpte banan och dricka för att sedan fortsätta min färd mot station. Väl framme hade jag fortfarande massor med tid kvar så bestämde mig för att möta Bobby.

När vi sedan satt på bussen och var påväg så hoppade Therese på, kul att få umgås med henne. I Kista gick jag, Rebecca och Bobby på olika föreläsningar, åt en väldigt god wrap, snodde åt oss lite godis och tog sen en sväng i gallerian. Åkte buss hem där jag sov som en stock, konstigt? På kvällen dorg vi till Bobby och hade det trevligt innan vi begav oss till Mobet för att shaka våra feta rumpor. Helt slut somnade jag som en stock vid 2-tiden.

Vaknade 12 imorse, åt en korv och drog ner på stan med syster. Köpte en vit bh för endast 79 rikstaler, billigt och behövligt. Åkte hem och chillade nån timme innan jag åkte för att hämta T och Pappi. Åt en gudomlig middag och myste i soffan framför melodifestivalen. Jag vet att det kan låta tjatigt men jag tycker att rätt låt vann. Jag tror till och med att hon tar hem hela skiten, vad tror ni? Nu hade jag tänkt ta en dusch och sen sova. Imorgon ska jag plugga lite och förmodligen träna. GOD NATT!

Är det en kuk eller en kaktus Toni?


Ensam

Ungefär såhär ensam kände jag mig imorse. Helt ensam i rimbo....


H+B

Nej nu skiter jag i det här. God natt!


JAG VILL HA MER AV DIG, DU VILL HA MER AV MIG


KELP-DAG!

Den här dagen är vad jag brukar kalla en typsik kelp-dag. Hade oseriös engelska i typ 40 minuter? Sen lyssnade vi på nån jävla miljödebatt som sög. Ägnade tiden åt att spela draw something istället. Åt lunch som smakade skit. Hade 1,5 h kemi där jag faktiskt tog mig i kragen och jobbade på bra. På svenska C flamsade jag bara... Undra vad alla andra tycker om mig asså? HAHA! Har avnjutigt en god paj och skjutsat mamma och pappa på teater. Nu ska jag plugga järnet hela kvällen. Tack för mig!

ÅRSKORT INFÖRSKAFFAT!

Blev en timme på gymmet i alla fall. Nu jävlar är jag igång.

KUL OSV...

Jag älskar verkligen att plugga, speciellt religion. Tur att man ska iväg och träna sen så man slipper skiten ett tag i alla fall.

Försov mig imorse vilket ledde till att jag missade något roligt på religionen, hur ofta händer det? På engelskan hade vi också roligt. Började på en analytical text som kommer rocka. Lunchen bestod av.. Ja vad vare nu igen? Det har jag redan glömt, så gott va det. På matten hade vi genomgång, hann göra typ 2 tal. Hela dagen fram till Småf va vi 15, pga att designarna besökte Forsmark. Men på Småflektionen va vi bara 10. Vi gjorde inget speciellt utan Bobby, Ruben och jag gjorde UF-uppgiften vi missade tisdagen innan lovet. Efter det slutade vi, eftersom Ulla va i Forsmark.

När jag kom hem åt jag vaniljmuffins som syrran bakat och sen dess har jag bara pluggat.. Men nu är min paus slut. Så nu ska jag återgå till religionen.

"Tat savitur varen yam..."


Hård träning

Det här håller fan inte längre. Nu jävlar är det dags för bantning och hård träning och jag menar allvar. Fy fan vad jag har gått upp vikt. Det kanske inte syns för övriga i min omgivning men det märks kan jag säga... Helvete!


DON'T GO


KOMMENTERA MERA!

Ni underbara människor där ute som läser min blogg. Kan ni inte vara vänliga och kommentera? Skulle vara roligt att få veta vilka ni är. Puss och knull hjärtegull

DUM-FÖRKLARAD ?

8=====================D
[21:10:57] Erica: 0--------------D
Toni säger: "Det här är min" 8=====================D
Erica säger: "Nej det här är din" 0--------------D Hur man nu gjorde 2 streck....
Toni säger: "Det kallas likamedtecken = "

PHOTO

 


SOLEN SKINER

Följde med syrran ut i vårvädret när hon delade ut reklam. Fick lite rosiga kinder i alla fall. Klockan 7 drog jag till gymmet, trot eller ej. Körde cross-trainern i hela 35 minuter, skoja inte att jag va trött efter de. Men gick till cirkelgymmet och körde ett varv och avslutade med 25 min gång på löpbandet. Känner mig nöjd med dagen. Nu ska jag se klart Wallander och sen sova. Skola imorgon och Svenska C, jippi.

CHILL

Hatar söndagar, så jäkla tråkiga.......

Mobet

Mobergs var ingen höjdare.. Men trevligt sällskap hade jag iaf, tur var väll de! Somnade vid 3 ungefär. Idag har jag chillat, varit på kalas hos kusinen, glott på melodifestivalen och skjutsat/hämtat syster. Imorgon är det söndag igen.. Sista dagen på lovet. Fy fasiken säger jag, jag vill inte tillbaka till skolan.. Lovet har gått alldeles för fort. Men det är väll bara att bita ihop för snart är det ju påsklov.

Nu ska jag titta klart på filmen som jag har påbörjat. Saknar min Toni, vill ha honom i min säng, men det lär dröja. Med det säger jag god natt, puss&kram <3

 


DRAW SOMETHING

Antingen så tror Sandra att min fina snögubbe är någon form av frukt eller så dampar DS totalt... Hahahahahahahah

 


NÖJD

Va till täby C en snabbis med schnajgel och kråkan. Fick med mig en virkad tröja, ett linne, ett par shorts, en blus, en plånbok och ett par örhängen.
NÖJD med stort N.

"det är mest en kö"

Grym onsdagskväll i stan med de bästa!

 


RSS 2.0