Och så kom snön..

..ÄNTLIGEN! Jag verkligen älskar snön. Varm jacka, mössa, vantar osv osv. I år ska jag bannimej se till att åka pulka, vilket jag inte hann förra året? För när jag väl hade tid och bestämde mig för att dra ut i backen ja då va snön redan borta.

Jobbar hemifrån idag så har hjälpt mamma med lite ärenden. Köpt några julklappar och annat.

Sitter just nu på roslags och väntar på syrran som slutar snart. Tänkte vara snäll och hämta henne nu när jag har bilen.

Hoppas ni har det bra där ute i snöyran!



Såhär såg min cykel ut igår när jag skulle cykla hem...


REGN REGN REGN

Usch va det är tråkigt när det regnar. Man vill bara krypa ner under täcket igen och ligga där hela dagen. Trött som en apa sitter jag på 676an mot Stockholm. Galen kö på motorvägen så kommer väll komma försent till jobbet... Ikväll kommer sista avsnitten av Portkod. När jag hörde om det blev jag liksom tvungen att titta. Nej nu är det dags att kliva av bussen. Hoppas alla får en bra dag trots pissvädret...

THE LUCKIEST GIRL ON THE PLANET

 

SHM

Ångrar inte en sekund att jag gick på SHM-konserten. Det va så galet roligt och förjäkla bra. Helt klart värt pengarna.
 

19

Jaha då fyller man år idag då, 19 barre. Inget speciellt alltså... Dock väldigt trevligt med fika och presenter. Och återigen TACK för alla gratulationer. Puss & kram

TAGGA SHM 24/11


HEMMA I 24 H

Hemma på känd mark igen men det varar inte länge. För imorgon drar jag, Carro och Rebecca vidare till Norrköping och Linköping. Ska bli skit roligt att få träffa vår älskade Isabelle (Bob) igen.

ZLATAN

Hälsningar från Luleå. Här är det kallt och vitt på marken. Har ätit en god taco-middag hemma hos Malin i hennes "fjällstuga". Imorgon väntar en dag på luleå tekniska universitet och sen flyger jag och rebecca hem igen. Nu ska vi sova. God natt!
Måste bara säga... Zlatan är kung!

19

Insåg nu att jag fyller år nästa vecka, kul!

28 MÅNADER MED VÄRLDENS BÄSTA




VÄRLDENS BÄSTA SYSTER


RÄKAN <3 LILLSCHNAJGEL


DET GÅR BRA NU, KOMPIS DET GÅR BRA NU

Det händer minst sagt mycket i mitt liv nu. Men det är bara roligt tycker jag. Dock har jag dragits med en sjuhelvetes jävla förkyldning som aldrig vill ge med sig.. suck...
 
I fredags valde jag att jobba i alla fall och tur var väll det. Inledde dagen med 2,5 h möte på PD (Property development) på NCC. Fick en liten introduktion i gröna väggar, alltså väggar som kläs med växter för att få en "grönare" känsla på byggnaden och för att få bort gifter och skit från luften.
 
Efter mötet drog vi (alltså Nils, Gisela och Kristoffer som jag har ett projektarbete med) till arkitetkfirman White i närheten av Globen. Där fick vi testa på deras lasermaskin och skriva ut CAD-ritningar. Vi byggde (näää, inte byggde). Jo det gjorde vi faktiskt, vi byggde upp ett landskap av dessa ritningar över vårt område som är Globenområdet. Vi pysslade och fixade i deras lilla "verkstad" i stort sett hela dagen. Ja, vi hade en paus då vi drog med vår arkitekt och käkade pizza på nått litet kryp in. Fläskfilé pizza med bea, mums. Vid fyra snåret drog jag mig hemåt.
 
Anlände hemma runt sex. Släkten här + Toni, mammade fyllde 44 år. God mat, glada miner. Dock va jag inte speciellt glad. Sjukt stressad över att jag inte hade tid att fixa mig. Carro kom halv nio. Hjälpte till att platta hennes hår. Vid tio anlände även Rebecca. Vi fixa och trixade och tillslut kom vi iväg. Mot Mobet för halloween-fest. Dansade loss till klockan var dryga två. Fick skjuts ända hem till dörr, tack Rebecca. Däckade i sängen och tog en rejäl sovmorgon.
 
Vid två åkte mammsen och jag till moster och kusinen. Vi fikade och stannade även på middag. Färsk pastasås med räkor, guld middag. Jag körde hem, eller ja, vi åkte först till kyrkogården och tände ett ljus och tänkte på alla som är i himmeln. Sen åkte vi hem. Jag packade snabbt ihop en väska och cyklade ner till bion. Skyfall med Toni, Molle och Marcus. Den va grymt bra. Ja jag somnade ju faktiskt inte? Så den måste ha varit riktigt bra. Åkte hem med grabbarna och jävlar vilken dimma det va. Såg knappt vägen... Men Marcus körde oss lugnt hem. Mys i sängen med älsklingen innan vi slockande. Tog en rejäl sovmorgon och steg inte upp förrän halv tolv. Åkte till Tonis farmor och farfar och hälsade på. De bjöd på fika och vi satt och pratade i två timmar innan vi åkte hem igen. Söndagskvällen var bara chill. 
 
Idag har jag varit hemma från jobbet. Passade på att träffa Sandra och Theo som är på besök i Norrtälje. Vi tog en tur till Roden och visade upp oss, vilket var uppskattat. Några chockade ansikten men alla var ändå positiva. Har även bokat biljetter till Swedish house mafia den 24/11. Rebecca, jag och Carro ska gå, FETT. Såg även att jag bilivit inbjuden till NCC julfest som går av stapeln den 6/12. Tema: Rockbilly. Kan bli mycket spännande. Tvekade inte en sekund utan anmälde mig direkt. Det stod även i inbjudan att ett välkänt band ska spela, och med tanke på att det är rockabilly tema kan man ju tänka sig att det skulle kunna vara TopCats? Men det återstår att se. NCC bjuder på tre-rättersmiddag där dryck ingår. Klackarna i taket!
 
Tänkte också passa på att berätta vad som händer den närmaste månaden:
♥ Dop
♥ Besök i Luleå
♥ Besök i Norrköping + Linköping
♥ Jag fyller 19 år
♥ Swedish House Mafia 
♥ Julfest på NCC
♥ Redovisning för Norden VD + Sverige VD på NCC av vårt projektarbete
 
Har säkert glömt något.. Men som sagt så kommer denna höst/vinter bli den händelserikaste av dem alla.
 

2 NOV

Trots en jävla långdragen sjukdom sitter jag nu på 676an påväg till jobbet. Fick skjuts till bussen av grannen en sån här regnig morgon, tack. Ikväll väntar lite släktkalas. Mamma fyller år. Runt 22 kommer Reb&Car hit för lite fix&trix innan det blir premiär utgång på mobet. Halloweenfest står i eventet.

RSS 2.0