KUSINER

Dagen i skolan sög rätt hårt. Va grymt jävla upprörd och fällde en och annan tår. Det enda positiva va att jag får MVG i religion och förmodligen MVG i projektarbete. Desssutom får jag VG i SMÅF och det är jag nöjd med. Gjorde prov i kemi och det gick väll bra...? Efter skolan drog familjen iväg på kalas hos kusinerna. Det bjöds på grillade hamburgare och tårta, smarrigt. Har precis gjort klart test-slutprovet i PT och lyckades få hela 88 % (tack Reb&Bob för hjälpen ♥). Så imorgon då jävlar ska jag sätta provet. Nu blir det till att plugga matte hela natten lång... Sista provet i matte E, längtar tills det är över. 

Sommaren 2011, Mormors kalas.

.

Jag orkar inte mer.

VECKAN SOM GÅTT

Måndag, LEDIG FRÅN SKOLAN, JOBB
Tisdag, JOBB + SKOLA
Onsdag, SKOLA
Torsdag, JOBB + SKOLA
Fredag, JOBB + SKOLA + STOCKHOLM
Lördag, JOBB + MYSKVÄLL MED ÄLSKLING
Söndag, PLUGGA


STHLM

 

Stockholm igår med Ellinor. Brände lönen, det känns nice. Köpte en bikini, en shortsdress, en långklänning, ett linne, en neccessär och en mobilväska.


I CAN TOUCH THE SKY


SOMMARTIDER HEJ HEJ


SOMMARKÄNSLOR

Ändrar lite på bloggen. Vill få lite sommarkänslor. Orkar inte redigera mera nu. Fortsätter imorgon. God natt.

I LOVE YOU


I VÄNTAN PÅ NÅGOT BÄTTRE...


RÄKA

Det här packade jag upp igår. Undra vad jag får packa upp idag!


NV -flower power

Skivan igår var väll helt ärligt sådär. Mitt sällskap gjorde min kväll i alla fall. Började med att plocka upp Rebecca så åkte vi och handla lite snacks på flygis. Sen åkte vi och plockade upp Carro sen Isabelle för att dra hem till mig. Sandra kom inte så långt efter. Vi åt hemmagjord pizza och hemmagjord rabarber/jordgubbspaj. Sen spelade vi kort och förberedde oss för skivan. Det var inget fel egentligen på skivan. Det tråkiga var att det kom in massor med gamlingar som stod och dregglade efter en när man dansade, inte nice alls. Dessutom fick jag ett helt glas vatten över mig, det drog ju inte upp stämningen precis... Men förövrigt var det en helt ok kväll med framförallt väldigt trevliga människor. I love us


lite hjälp tack!

Sitter och försöker plugga. Men det går inte så bra eftersom jag hamna här istället. Har typ skrivit färdigt mitt högtidstal så nu har jag "bara" lapprapporten, hemtentan på kristendomen, läsa kemi, plugga entrepenörskap, jobba matte, läsa färdigt kapitel 9 i it'n för att sedan läsa alla kapitel och göra test-slutprovet. Inte alls mycket att göra, nej nej........
GUD HJÄLP MIG!

SÅHÄR LÄCKRA VA VI PÅ SKIVAN IGÅR!


Onsdag

Dagen igår var riktigt rolig. Började med sovmorgon. Sen hade jag en lektion, samhällskunskapsdiskussion, innnan jag och de andra tre i Surfa Enklare begav oss mot Stockholm till Hotell Rival på prisutdelning. Tyvärr vann vi inget pris men alla som blivit nominerade vann 1500 kr, så det fick vi. Vi är grymt stolta och nöjda ändå, fast vi inte vann.
Va hemma ungefär 5 och då hade mamma köpt med sig sallad som vi åt. Efter det var det dags att tagga till inför ekonomiarnas studentskiva - "Det här lyssnar jag på". Jag hade panik och som vanligt i sista sekund kom jag på vad jag skulle klä ut mig till. Det fick bli Agnetha i Abba. Såg inte riktigt klok ut men det gjorde inte hon heller på sin tid. Cyklade upp till Kina och mötte Rebecca för att senare ta oss till Ellinor. Där förade vi lite och sen drog vi mot Club Salt och där var party redan igång. Dansade mest hela tiden. Pappa hämtade mig vid 2 eftersom det spöregnade ute. Tack alla som var med och gjorde den här kvällen tillsammans med mig. Det var grymt roligt. Imorgon väntar en ny skiva nämligen natur - "flower power" och då får jag besök av Kelpligan, NAAAAAJS!

 

 


DET HÄNDER MINST SAGT MYCKET I MITT LIV NU

Satte in staven idag, aj.
Fick reda på en del ur engelska nationella B, inte nöjd.
Är med på Allas webbsida, kul. http://allas.se/guider-for-enklare-surfande-pa-natet/
Imorgon är det prisutdelning i Stockholm, nervös. 
Följ livesändningen direkt från vår hemsida eller från webbstjärnan. 
http://www.webbstjarnan.se/
http://surfaenklare.se/

UM

Påväg till UM, nervös!

DET GÅR EN KVINNA I MINA SKOR

Vad har jag gjort idag då? Inte har jag pluggat i alla fall... ÅNGEST PÅ HÖG NIVÅ! Istället har jag gjort sånt som jag tycker om. Gymmat, degat vid datorn och glott på TV, mycket roligare än att plugga, blääää.


HEY ROCKA BILLY

Jobbade imorse, sen skola. Ikväll plugga och gymmet.

ÄGG

Fick för mig att vara lite nyttig så gjorde två äggmackor till lunch. Jag som inte ens gillar ägg?

FLOWERS


GODMORGON!

Idag blir det en alldeles egen Erica-dag har jag tänkt.

Det som står på listan är:
◊ Städa rummet
Plugga galet
Ut och springa och eventuellt gymma
Sola solarium

<3

Spenderat mycket tid med min älskling de senaste dagarna, det behövdes ♥
Jag älskar dig finis!


SKULAN

Ska snart få skjuts till bussen för att gå på en lektion i skolan - laboration - kemi - med kråkan - the superteam.

DENTIST

Sitter nu på bussen påväg till tandläkarn. Blev ingen matte för mig, skönt. Förmodligen är det sista gången imorgon som jag besöker Eastman, eller ja kanske blir något återbesök. Känns jävligt skönt att allt har gått bra, både operationen och att tandställningen gav resultat. Jag är så jävla nöjd, ni kan inte ana.
Efter tandläkarn åker jag direkt till Toni för att hämta hans busskort så jag kan åka till honom på kvällen. Sen beger jag mig till skolan så mina projektmedlemmar inte börjar grina. På efter middagen drar jag till Toni och sover där har jag tänkt. På fredag blir det lungt, ingen utgång utan bara mys hela kvällen i min älsklings famn.
Har det så jävla bra just nu!

Heja Sverige!

Ligger i sängen och myser och kollar på hockey, Svergie -Tyskland. Heja Sverige!


DAGARNA RULLAR FÖRBI

Studentskiva - Superhjältar/superskurkar i torsdags. Bakis i skolan i fredags = nationella i Engelska B, skriftligt. Mösspåtagning på eftermiddagen och sen drog ligan till Grönan. Stod i kö i nån timme men kom ändå inte in så stressade till Norrtan och drog till Club 12 och dansade istället. Loppisrunda i lördags - hittade en blommig skjorta till flower-power skivan nästa fredag. Såg på bio med älskling, Markus och Marcus - Avengers. Den va väll sådär. Sevärd i alla fall och tack älskling som bjöd. Åkte hem till älsklingen och hade det mys hela lördagskvällen. Åkte hem i söndags och pluggade. Den här veckan har bestått av massor med prov och andra läxor, allt händer nu. Har även suttit ute på typ varje lunchrast och stekt i solen med mina underbara vänner. Man vill ju inte vara en blekfis på studenten. Just det, mormor och morfar va här i förrgår på fika, trevligt. Var länge sedan man såg dem. Pratade med älsklingen nyss i telefon, åh gud vad jag saknar honom. Tur att jag ska till honom imorgon, längtar!

Bara för att vi är så jävla charmiga ♥

Kvällens outfit


WE ARE MEANT TO BE TOGETHER

Jag minns det som igår när vi träffades för första gången den där kalla vinterkvällen. Både du och jag var riktigt nervösa. Vi var hemma hos mig och pratade om livet. Redan då kände jag att det fanns någonting mellan oss. Efter den kvällen träffades vi några gånger och varje gång vi sa hejdå pussa dig mig sådär ömt på kinden, som bara du kan göra. Men tiden gick och jag träffade andra killar... Av någon anledning så tog vi upp kontakten igen och det är inget jag ångrar. Trots att det tog ett tag innan det sa klick så vet jag nu att det är du som är den rätta för mig. Jag vill aldrig släppa taget om dig Toni, du betyder verkligen allt för mig. 
Utan dig är jag ingenting, noll, nada.. Det är dig jag vill dela resten av mitt liv med.
Det finns tre ord, tre ord som beskriver min kärlek till dig.
Jag älskar dig Toni Mikael Johansson och jag menar det verkligen.
You and med forever


WWW.SURFAENKLARE.SE

Du missar väll inte att besöka Surfa Enklare? .. Nej trodde väll det. Tipsa alla du känner!

MITT ALLT

När jag är ifrån dig, det är då jag inser hur mycket du betyder för mig. Vill alltid ha dig vid min sida. Jag älskar dig Toni Johansson <3


Måndag + tisdag

Valborg blev helt ok. Älsklingen va här och vi åt en god middag tillsammans med min familj. Klockan 7 tändes brasan, eller ja... tändes och tändes, gick inte så jävla bra. Så vi drog till kvisthamra för att se vad kelpligan höll på med. Spelade lite kubb och drog till södra bergen där det inte va nån brasa? Va hemma runt 22, tog en macka och hoppade ner i sängen.

Idag har jag solat, ätit mjukglass, cyklat med Toni till station och skrivit studentinbjudningar halva dagen, börjar faktiskt tröttna nu... När jag är klart ska jag duscha och sen lägga mig. Jobb imorgon!



RSS 2.0