HAPPY NEW YEAR

 

GOD JUL




20 december 2012

Sista dagen på NCC avklarad. Känns både bra och dåligt. Skönt att äntligen få jullov men samtidigt tråkigt att jag inte kommer att träffa mina galna arbetskamrater något mer, inte det närmasta månaderna i alla fall...

Lagade köttbullar, prinskorvar och stekt potatis till middag. Ett litet mini-julbord helt enkelt.

Har även hunnit med att pynta granen och sätt upp lite tomtar här och där.

Ja, jag hann till och med upp till gymmet en sväng. Kanon-skönt att gymma vid nio tiden. Kan säga att det nästintill inte va en kotte på gymmet.

Nu ligger jag nyduschad i mitt städade rum och bara njuter.

Imorgon väntar julklappsköp med syrran. KUL




HEY YOU

Förredovisning idag inför 4 personer. Gick skitbra. Imorgon är det den stora redovisningen inför VD på NCC, spännande...


EN GLAD ERICA PÅ TIVOLI



Hade en grymt rolig och trevlig kväll på tivoli tillsammans med mina arbetskamrater. Helt klart värt att ta sig in till stan trots snön. Va inte hemma förrän halv 5 och då slocknade jag direkt.

REBECCA 16 ÅR

Grattis på födelsedagen min älskade vän ♥

12-12-12

Fick inget vettigt gjort på jobbet så jag bestämde mig för att gå lite tidigare. Tog en sväng in till stan och skådade alla vackra julbelysningar. Väldigt stämningsfullt faktiskt. Mamma bjöd på älgköttbullar, klyftisar och julmust till middag. Kan ju säga att det var galet gott. Kvällen avslutades i soffan - sista avsnittet av Bonde söker fru. Nu ska jag duscha och sen hoppa ner i sängen. God natt!

ONSDAG

Godmorgon alla fans!
Började morgonen med att missa bussen, härligt. Kom dock i tid till jobbet i alla fall? Men min handledare var inte ens på plats så har ägnat morgonen med att göra typ ingenting. Får väll se om han dyker upp så jag får något vettigt gjort. Annars åker jag nog hem.

MÅNDAG

I torsdags rockade jag loss på NCC egna julfest. Top Cats på scenen och en lagom dragen Erica = bra kombination. I fredags va det bakisdag på jobbet så jag tog det lugnt hela dagen. I lördags jobbade jag på mitt andra jobb, MRC, på Flygfyren. På kvällen åkte mamma, jag och syster på en liten turné. Först fika hos morm&morf och sen vildsvin till middag hos farmor och Lasse och faster stod för efterrätten. Fick en ny kompis under kvällen - världens sötaste hund - Agaton. I går (söndag) tog jag en sväng på julmarknaden. Köpte mig lite nödvändigheter såsom en mössa och strumpor. Avslutade kvällen i soffan framför Beck tillsammans med mamma som kom direkt från Östersjön och hade med sig lite gott godis.

HEJ MITT VINTERLAND

Snökaos.
Kände att det inte ens var någon idé att ge sig ut i snökaoset idag. Så jag jobbar hemifrån idag och just nu ligger jag på soffan under en filt och tittar på tv. Ska snart bege mig ner till datorn igen och jobba vidare. Ikväll ska jag och Carro till Reb och planera USA-resan som kommer att gå av stapeln i vår, längtar som en tok.

WORK

Här sitter jag på jobbet och leker lite med Webcamtoy. KUUUUUUL!

TEKNIKSPRÅNGET PÅ SACO-MÄSSAN


NO WORDS JUST LOVE


HELGEN

Helgen har varit rolig och intensiv. Jag har träffat många nya ansikten men även gamla saknade.
 
I fredags va jag, tillsammans med några andra Tekniksprångare, utställare på SACO-mässan i Älvsjö. Det var väll ganska så roligt. Fick ju umgås med Rebecca och lära känna lite nya filurer. Passade även på att själv gå runt och plocka på mig diverse kataloger och andra gratis grejer såsom godis. På kvällen åkte jag pulka för första gången i år med syrran, Rebecca och Clara. Extremt roligt faktiskt. Efter pulka åket gick vi in till Nilssons och tittade på film, project X tro jag den hette. Helt sjuk film. Den handlar om en kille som har en hemmafest och det slutar med att hela jävla huset brinner ner.
 
I lördags morse tog jag bilen och plockade upp Carro på station. Sen åkte vi och hälsade på våra älskade gamla lärare på Roden. Roden hade nämligen öppet hus så då tog vi tillfället i akt att hälsa på. Och visst blev dom glada. Efter besöket drog vi en snabb sväng på stan och sen åkte jag hem, gjorde mig i ordning för att klockan 3 åka iväg på 40 års kalas hos moster. Hon bjöd på grymt god mat och trevligt sällskap. Dock råkade nån somna och häftiga dissusioner pågick. Men men... Släkten är värst som man brukar säga. Faktum är att just den filmen faktiskt gick på tv under kalaset och självklart passade jag på att titta för att komma undan lite. Kvällen slutade runt halv 1 och då skjutsade jag hem mamma, syrran, mormor och morfar. För att sen ta mig tillbaka till moster för att hämta Toni och sen åka tillsammans till Rimbo. Va hemma hos Toni typ halv 2. Då var det bara att gå och lägga sig.
 
Söndagen var seg. Väcktes av Tonis pappa som ringde och undrade om han ville övningsköra lite. Upp fort och åt frulle och sen bar det iväg. Åkte runt runt i Rimbo lite och det gick bra. Ingen kom till skada. När vi va tillbaka hos Toni igen fick jag idén att vi skulle möblera om i Tonis rum. Blev riktigt riktigt bra tycker jag.
 
Och med det sätter jag punkt för det här inlägget. Nu ska jag återgå till mitt arbete. Puss och kram alla fans!

RSS 2.0