STHLM

Heldag i Sthlm med nilsson. Åkte in elva och kom hem sex. Fick med mig en t-shirt, en munktröja, ett par thights och 2 par örhängen. Nu sitter jag och äter godis och pluggar lite, trot eller ej? Men vi har sjukt mycket att göra under lovet. Försöker få tag på ellinor men hon svarar ju inte.. Så bli väll en hemmakväll ikväll. Kanske drar över till nilsson men det återstår att se.
Pusshej





OH MY GOD



SÖNDAGSMYS


Städade hela tonis rum idag. Blev riktigt bra. Åkte hem vid 4. Pappa hämtade mig på stationen. När vi kom hem hade mamma lagat laxpasta. Nu sitter jag hemma hos nilsson. Vi stretchar för att kunna komma ner i splitt och spagat. Sjukt ont i benen nu, haha. Imorgon drar vi in till stan och shoppar lite. Men vad som händer imorgon kväll återstår att se. Ha en fortsatt trevlig kväll.

LÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG.

Somnade runt 3 inatt. Vaknade vid 11. Käkade frulle sen låg jag och toni och käka godis och kolla genom gamla skolkataloger. Syrran gick till norköp och köpte lunch åt oss som vi aldrig åt. Istället hoppade jag in i duschen och fixade mig. Sen tog jag en snabbstädning i rummet, dammsög och bäddade sängen. Halv 6 satt jag och toni på bussen hem till honom. Lagade middag när vi kom hem, hamburgare och pommes. Nu sitter jag här och har precis svalt maten. Toni ligger i sängen, tror han är lite trött. Tack och hej

TACK FÖR IKVÄLL BRUDS & GRABS.

Grym kväll fylld med massa skratt, haha. Började dagen med att klippa mig, drog sen till skolan. Hade endast svenska sen begav sig hela min klass upp till bandybanan och körde lite griller, riktigt kul vare. Nu har jag typ precis kommit hem. Har varit och mött toni och sen gick han, jag och rebecca och mötte våra syrror som har varit på GG-disco. Så nu är alla hemma och välbelåtna. Toni ska sova här inatt. Puss hej


NYSTÄDAT.

Mot duschen nu, sen är det tack och god natt.


GRRRRR SEXY BABUSHKA


SYSKONKÄRLEK


CHOCOLATE DREAM

Tandläkarbesöket gick bra, men det är som vanligt när man åker dit. Fick i alla fall med mig carro som ändå skulle dit fast en timme efter min tid, men det sket jag i. Kul med lite sällis på bussen. Nu är jag hemma, ligger i min säng och har just smällt i mig några chokladbollar. Håller på att lugga till IT-provet som jag ska försöka göra imorgon, så jag har det gjort. Annars bli det jobbigt eftersom vi har så jäkla mycket att göra efter lovet.

KÄFTIS

Idag har jag endast en lektion. Slutar egentligen 11.55 men ska till tandläkarn. Så måste vara på busstationen klockan 12.


NU ELLER ALDRIG.

Skön dag. Hade endast fysiklektion och it. Blev sen middag idag, rostbiff, potatissallad och vitlöksbröd. Syrran förhörde mig lite på engelska idioms. Upptäckte då att hon fan är bättre än mig på engelska och hon är 6 år yngre, nu får jag fanimej skärpa mig. Ska bevisa för engelskalärarn att jag faktiskt kan engelska när det verkligen gäller. Har planerat att jag ska överraska henne och få grymt bra på provet. Drar till nilsson snart när hon kommer hem. Trevligt kväll allihopa!

MORR'N

Godmorgon alla små filurer. Fick i alla fall lite sovmorgon, vilket jag behövde.
Åt just lite frulle och nu kanske jag ska passa på att plugga lite?


MY TONGUE DANCES BEHIND MY LIPS FOR YOU

Då var tisdagen över också. Resursdag vilket betyder att jag bara har chillat hela dagen. Fick tillbaka biologiprovet, mvg-, fett nöjd. Nu gäller de bara att få lika bra på labbrapporten. Sen slipper jag biologi för resten av mitt liv. Gjorde fysikprov idag som gick åt skogen, men men... bara ta sig i kragen till nästa prov. Toni följde med mig hem efter skolan. Lagade hamburgare och myste hela kvällen, tills nyss då pappa och jag skjutsade honom till station. Har sovmorgon imorgon så börjar inte förrän 12.40, sjuuukt najs. Men jag tror ändå jag ska lägga mig i sängen nu och ta igen lite sömn. God natt & sov så gott



BALLA DA LI


HOS DIG ÄR JAG UNDERBAR

Kommer du ihåg när vi träffades första gången?
Kommer du ihåg när vi badade tillsammans, den där sommarkvällen?
Kommer du ihåg när jag var hemma hos dig och missade bussen, som jag skulle ta hem. Vilket gjorde att jag stannade en timme till. Kommer du ihåg hur vi gick hand i hand till bussen. Hur vi stod där på vägen och kramades medan vi väntade på bussen. Det pirrade i hela kroppen min kropp då. Då var jag kär och det är jag fortfarande.

Toni du betyder så otroligt mycket för mig. Jag vet att du alltid finns där för mig, i vått och torrt. Den tryggheten som jag känner hos dig har jag aldrig känt hos någon annan person förut. När jag inte är med dig så märks det att något saknas, din lukt, din stora varma famn, dina bamsekramar och din fina personlighet. Har aldrig i hela mitt liv träffat en snällare människa än du. Jag blir så himla glad när jag är med dig. Utan dig är jag ingenting, det är dig jag vill dela mitt liv med. Det känns bara så rätt. Det finns tre ord, tre ord som beskriver min kärlek till dig.
Jag älskar dig Toni Mikael Johansson och jag menar det verkligen. Du är bäst





MÅNDAG 21/2-11

Då var det måndag igen. Första lektionen var matte fick tillbaka matteprovet, där jag fick VG. Sen var det dags för fysik innan lunchen. Gjorde inget vettigt. Lunch: Prinskorv och potatis-tärningar. Spelade lite kort innan engelskan. Höll på med idioms (idiots), som vanligt. Vi ska typ lära oss 200 stycken som vi sen ska ha prov på, great. Slutade med biologi och prov. Sista provet sen slutar kursen. Hoppas på ett MVG i slutbetyg. Sandra bjöd på en gryyyym kladdkaka, tack Snandra. Nu har jag precis ätit middag, spagetti & bacon. Sitter i sängen och kollar runt på internet med min supersnabba dator? Ska plugga fysik snart. Pusssssss

SABADILLÄTTIKA

  • Klippt mig - kort som fan
  • Skaffat löss
  • Födelsedagskalas hos älsklingen
  • PLUGGAT
Det är vad jag har gjort de senaste dagarna, om det är någon som är intresserad! Tack för mig

18.40

Fick träffa min babe idag i skolan och säga grattis. Han fyller 19 år idag. Gammal gubbe har han redan blivit, haha. Slutade tidigt i skolan, hur najs som helst. Svängde förbi norrpan med min bike och handlade lite åt mor&far min. Kom hem och började plugga matte dirr, prov imorgon... baaaaajstråk. Nu sitter jag och gör ingenting. Borde väll plugga lite mer, men vem pallar? Får se om jag gör lite mer sen. Bajshejdå

GRATTIS ÄLSKLING!



Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Puss & grattis på födelsedagen ♥


GOOD NIGHT!


TIDEN GÅR LÅNGSAMMARE I RYMDEN.

Dålig uppdatering, sorry. Tiden går ju fort när man har roligt, men om jag har så roligt just nu det vette tusan. Tänkte i alla fall berätta att jag har väldigt mycket att stå i just nu. Det mesta som tar upp min tid är skolan. Massssor med saker att göra, prov som läxor och allt kommer som vanligt på en gång. Firade i alla fall alla ♥-dag i måndags med min älskling. Han är så underbar.
Igår var jag endast hemma och pluggade.
Idag var biologigruppen in till stan och gick på Naturhistoriska och Bengaliska trädgården. Var väll ingen större hitt, men nice att slippa skolan för en dag.
Ikväll ska jag träna på friskis sen blir det plugg för hela slanten.
Tack&Hej Leverpastej


SATURDAY!

Vaknde till av ett ryck när farbror klampade in genom dörren. Dags för kakelsättning i badrummet, najs. Väckte sömntutan Nilsson och drog upp henne till frukostbordet. Slängde i mig en salami-macka och oboy. Fick sedan skjuts till folkets där det var flygis-anställnings-dag. Skrev på ett papper och lämnade foto. Hoppas på en plats nu bara. Lämnade tider till bokhandeln om när jag kan jobba i sommar. Åkte hem och drog dirr till backen, va där en hel dag. Sjukt najs väder. Åkte hem och lagade middag, lövbiffsgryta, super gott. Nu sitter jag här nyduschad och väntar på min babe. Puss&nypistjärten






EN FREDAG ATT MINNAS!

Rolig dag idag i skolan, eller? Inte en enda kotte där typ. Hade matte med 1:orna och sen vare dags för lunch. Helt jävla onödig dag. Gjorde inget vettigt överhuvudtaget. Så drog till syrrans skola och checkade läget, men där fick man tydligen inte vara? Gnälliga lärare som har jobbat för länge kanske? Ah, jag tror det. Stannde där i alla fall i dryga två timmar. Sen plockade mamma upp oss och vi drog en sväng på stan. Syrran klippte sig. Jävligt snyggt blev det. Så nu är jag ganska taggad på att klippa mig jag med. Har ju länge tjatat om kort, kanske är dags nu? På måndag kanske? Vi får se! Gjorde dagens middag sen drog jag till becca på barnkalas, clara firades. Dans ärslet av mig, haha. Sitter nu i min säng med beccis bredvid, mys. Hon ska sova här inatt, vi får se hur det slutar, haha! Hej så länge.

ERICA GENOM ÅREN


2006.


2007. 


2008.


2009.


2010.


FEEL IT

Slutade tidigt idag. Hade endast IT och engelska, hur skönt som helst. Men som vanligt är det bara att rulla sig hem på cyklen i snöstormen och sätta igång att plugga direkt när man kommer hem. Nu för tiden får man aldrig vila?Ibland hatar jag skolan, blir så jävla trött på skiten. Har i alla fall hunnit med ganska mycket på både labbrapporten och svenskan (filmkunskap). I helgen ska jag plugga matte, eftersom vi har prov nästa fredag...
PLUGGA ÄR MITT LIV, eller?

FU


Tiden går fort när man har roligt, men ett gott skratt förlänger livet. Ah, där har ni något att bita i. I måndags var det bara skola hela dagen, sen chill hemma om jag inte minns fel. Dessutom var det en dag där mungiporna inte precis var i taket, utan kände mig lite sådär allmänt sur. Igår var det skola igen för hela slanten. Delade ut CV på Willys. Sen gick älsklingen och jag till norrpan och köpte pizza. Gick hem, slänge pirran i ugnen, tände lite ljus och firade 7 månader. Sen kom rebecca och då blev det andra bullar. Snackade och hade det trevligt. Idag, onsdag, har jag som alla andra dagar gått i skolan... Kom hem och slängde i mig korv och mackis och drog upp till friskis med mammi, där min moster redan befann sig. Köttade dans-pass, så grymt jävla kul. Nu ska jag 1,5 timmar senare duscha och sen lägga mig.
Kisses&hugs ♥

GOD NATT.


GRYM HELG.

Va hos älsklingen i fredags. Vi bakade scones som blev skitgoda. Igår lagade jag middag, tittade på melodifestivalen och sen en film som gick på tv, death death sentence, grymt bra film. Somnade som en stock ensam i min säng...

(Filmen handlar om Nick Hume som är chef för ett företag. Han är gift med Helen Hume och de har två barn; Brendan Hume och Lucas Hume. En kväll blir han det enda vittnet som såg sin sons död, vilket förändrar hans liv till en stor förtvivlan. Han försöker hämnas på de som dödade hans son men förlorar en annan familjemedlem till slut.)

Idag ska jag först och främst plugga lite, det är väll det söndag är till för? Sen ska jag fixa mig för att sedan åka till toni på middag. Efter de ska vi åka till hans pappa, som jag aldrig har träffat, ska bli grymt kul fakstiskt.

BABE.

Drar till min älskling ikväll. Hejdå!

EN VECKA GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT!

Eller ja, veckan har egentligen gått ooootroligt segt. Aldrig varit med om att en vecka gått så segt. Det jag har gjort är i alla fall att dela ut CV, pluggat, gymmat och varit med toni. Annars har jag inte gjort något vettigt alls. Fick tillbaka biologiprovet idag. Jag och Bobban ska tydligen komplettera provet muntligt så vi kan få VG. Det är snällt att vi får göra det. Så i helgen blir det till att läsa igenom kapitlet ännu en gång, suck. Imorgon är det fredag=helg! Äntligen, fasiken vad skönt. Ska förmodligen träffa min babe imorgon, sen får vi se vad helgen har att bjuda på. Nu ska jag kolla på tv. Hejdåååå

RSS 2.0