19,5

Imorse klockan 5 när jag vaknade va det 19,5 grader ute, men tog bilen till jobbet ändå. Skulle slutat 11 men fick jobba över 1,5 h, vilket inte gjorde något. Idag... ja, vad ska man göra idag? Ingen sol men skitvarmt ute. Kanske tar mig en promenad? Eller så får jag väll ägna mig åt att städa rummet eller hjälpa mamma med tvätten. Den som lever får se. PEACE

HEY LOOK AT ME


UPPDATERING

Jag har invigt min nya telefon. HTC Sensation XL
Jag har hämtat Nilssons kompis i Simpnäs och skjutsat tillbaka dem till Norrtälje
och det visade sig att det var väldigt vacker där ute. 
 
Jag har lämnat och hämtat syster & Clara hos farmor. Passade på att titta på alla djuren och fasters olika projekt.
Jag har varit på Roslagsnatta med Rebecca, Carro och Isabelle.
Jag har varit med han som jag älskar mest och firat två årsdag.
Jag har varit på Allsång med Nilsson och hennes vänner. Underbar kväll.
Vi passade på att titta på björnarna också.
Jag har umgåtts med mina underbara kusiner flera gånger om. Vi har ätit gott, klappat hästar, hoppat studsmatta, badat i pool, myst framför tv'n med lite godis osv osv.
Jag har myst med min pojkvän X-antal gånger.
Jag har ätit jordgubbar och solat ända till alla dessa jäkla moln kommit fram. Åskan har också varit på besök några gånger vilket har resulterat i att jag har fått lekt elektriker och bytt massor med proppar. Men det var inga problem för Erica. Så strömmen kom tillbaka snabbt.
Jag har firat mormor i Hallsa, jag körde.
 
Jag har haft en liten filmkväll med de här töntarna.
Jag har ätit på Ett Glas med Pappa och syster.
Som ni märker har jag fullt upp hela tiden. Så hinner tyvärr inte blogga så ofta som jag vill. Plus att jag har jobbat nääästan varje dag. Men ska skärpa mig, lovar, eller?

.

Jaja, jag vet. Uppdatering kommer inom kort.

2010-07-08


2 år & jag älskar dig mer än någonsin. ♥

SAKNAR ER REDAN <3


DAGARNA SOM PASSERAT!

 
 
Har varit på systers skolavslutning på Grindskolan. Hon slutade sexan, och jäklar vilka nostalgi-känslor jag fick när jag va där. Hon hade nämligen både samma lärare och samma klassrum som jag hade när jag gick 4-6 på grind. Fällde nästan en liten tår när jag var i klassrummet. 
 
Jag har vid varje sol-tillfälle varit ute och bättrat på bärnnan lite. I alla fall försökt.. Har använt mig av en filt då solen gått i moln. 
 
 
Jag har hängt med Rebecca på vackra Singö och vi va på alla möjliga spännande äventyr. Bland annat så cyklade vi 2 gånger fram och tillbaka till Grisslehamn. Som blev en sträcka på 2,8 mil, skapligt bra jobbat. Vi har även cyklat genom skogen tll Singö-affären som är en bit bort det med. Ena gången vi cyklade till Grissel va för att inhandla godis men när vi väl kom fram så stod dom i kiorren och räknade kassan... Fan tänkte vi. Men bäst som vi är så fick vi handla ändå. Ibland har man en jäkla tur alltså.
Jag har varit på poolhäng/födelsedags firande hos min lilla kusin Alfred som fyllde 5 år. 
Det blev visst några parti kubb. Undra vem som va bäst?
Hej, jag är söt.
Grabbarna grus
 
Nej Jocke, nej gör det inte.                 ÅÅÅhhhh, rätt på kulorna                    Åh, fy fan. Hahaha!
Bränd?
Fulla?
Hade en grymt trevlig midsommarafton med grabbarna. Vi började dagen med att spela fotboll och jag blev av med min klocka... Sen badade några medan andra tittade på. Vi åkte rallybil hem och Marcus fick gå. Jag tog en dusch och grabbarna satt och snacka och tog en öl. Sen grillades det och spelade kubb. Tyvärr så slutade kvällen ganska tidigt men jag tror alla va trötta? Va bara en trogen vän som stannade kvar med mig, Toni och Molle. Men Molle va trött så jag, Toni och Jocke stack och spelade lite boll när vi sen bestämde oss för ett nattdopp. När vi kom tillbaka hem tittade vi på film och jag deckade i sängen. 
På midsommardagen va det på'T igen bah. Drog ut med kelparna på 12an. Träffade även på lite andra filurer från gamla klassen, KUL som satan. Vi dansade loss fram till halv 3 då vi bestämde oss för att dra hem. Jag körde så det gick ganska smidigt. 
Jordgubbar har det blivit en hel del. Men jag har i alla fall hittat min nya favvo sås till glassen, polkasås. Den passar så himla bra till. En riktig sommarsås.
 
 
Jag, mamma och Sandra drog lite sådär hux-flux till Åland. En mys eftermiddag bara vi tre ♥ Vi åt god mat på båten och jag inhandlade en ny parfym för endast 260 riksdaler. Beyonces nya - Pulse. 
 
Nilsson och jag drog till Grönan och chillade där en dag. Jag åt 5 munkar med tutti frutti smak, tjockis? Nej.
Jag har stekt lite till hemma hos Nilsson med sololja. Här ska det brännas!
 
Jag och syrran fick i uppgift av mamma att slänga lite skräp på Görla och åka och handla. Körkort som man har passade vi på att stek runt lite i bilen. 
Ikväll har jag hängt hos Nilsson, ätit glass med jordisar och banan och tittat EM-finalen mellan Italien och Spaninen. Inte förvånad över Spaniens vinst. Go Spain!
 
 
 
 

UPDATE

Har tänkt komma med en rejäl uppdatering senare ikväll. Håll ut!

RSS 2.0