MYSHUMÖR

Har nu jobbat klart dessa tre mördarpass, två på flygis och ett på ica rimbo. Va så jäkla trött igår att jag gick och la mig åtta och somnade direkt. Så jäkla skönt. Dock ringde klockan 04.50 och då var det bara att gå upp.... Ville inget annat än att ligga kvar. Men nu har jag också lov i alla fall. Drar upp till Björnrike med pappa, syrran, farbror, faster och kusinerna på söndag. Men innan det ska jag hem till min älskling och ha lite påskmys. Saknar honom ♥

FAVORITER

Mina favvis sjalar helt enkelt

GLAD PÅSK


VÅFFELDAG 1 DAG I EFTERSKOTT

Kelpmys med våfflor 1 dag försenat. Trevligt att alla var samlade igen. Vår nya medlem var också där idag, Theo. Han har blivit så himla stor den grabben. Roligt att se hur han utvecklas. Blev dock inte speciellt långvarit hos Reb dels på grund av att alla var trötta och eftersom både jag, Reb och Carro ska upp och jobba imorgon... Man får tänka på cashen. $$$

NEW IN THAI - WALLET


OUTFIT

 

DAGEN

Idag har jag mest tagit det lugnt. Hade ledig dag idag, skönt som fasiken. Vaknade upp med älsklingen. Vi åt frulle och sen tittade vi på några avsnitt av The Walking Dead. Så himla bra serie. Vid 1 snåret cyklade jag med Toni till station och sen cyklade jag hem. Lånade Nilssons räknare och lyckades lösa det där jäkla mattetalet som jag inte tidigare lyckats få till. Annars har jag inte gjort så himla mycket idag, men desto mer blir det imorgon. För då har mamma ledig dag och då har hon bestämt att vi ska städa huset, kul. Blir nog en sväng på stan också. På kvällen ska jag träffa tjejerna och det verkar som att det vankas middag och skitsnack, trevligt. Men nu har jag babblat nog. Ska sova. God natt!

SALLAD

Har just ätit världens godaste hemmagjorda sallad till middag. Helt sjukt gott, och så jäkla enkelt att göra själv.
I salladen finns: 
♥ Babyspenat
♥ Gurka
♥ Tomat
♥ Röd lök
♥ Fetaost
♥ Champinjoner
♥ Räkor
♥ Kräftstjärtar
♥ Ägg
♥ Avokado
Till salladen hade jag Cesardressig och varmt vitlöksbröd. 

BULLAR

När jag kom hem från jobbet idag luktade det bullar i hela huset. Mamma kan hon. Så det blev lite mysfika vid 12 snåret. Sen satte vi oss ute och solade vår nyllen. SKÖNT!

TA MIG TILLBAKA


SJUKMYS

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv....


YES

Där satt den... Första grundprovet i sommarmatte avklarat. Nu har jag bara slutprovet att göra idag sen är jag "ledig". Imorgon börjar jag med avsnitt 2 på kapitel 1. Kan knappt bärga mig! Eller?....

FRUKOST


NORRSKEN

Jorå, jag såg det också, norrsken! Satt i bilen påväg hem från bandyfinalen när jag såg nått konstigt sken på himlen. "Vad är det där sa jag till pappa?" "Eh, det är inget sa han". Men jorå, lite allmänbildad är jag i alla fall för att kunna säga att drt faktiskt var norrsken, och det verkade inte som att det bara var jag som sett de.

SM-GULD

Bandyfinalen igår var makalös. Bajen ledde med 9-4 och när det var cirka 2 minuter kvar kunde inte fansen hejda sig. Då "revs" halva arenan och människor rusade ut på isen och skrek "SMMMM-GUUUUULD" och hoppade. Strax efter de regnade de grönt och vitt för att fira segern och guldet och då kände jag mig som en STOLT bajare.  

GE MIG VÄRME

Nu har man gått och blivit sjuk såhär lagom till man kom hem. Jävla Sverige å va kallt alltså......

PRODUKTER

Här är några av de absolut viktigaste produkterna jag inte klarar mig utan.
Torrschampoo från Proffs, deo från Dove, parfym - Daisy by Marc Jacobs, ansiktskräm från Garnier, kokos bodybutter från Body shop och ett helt vanligt lypsyl. 

SOLSKENS PROMENAD

Tog en morgonpromenad i solskenet med Rebecca, superhärligt. 

OUTFIT Á LA THAI


Klänning och skor inköpta på Koh Lantas årliga festival. Klänningen 250 bath och skorna 140 bath, cirka 85 kronor för båda. Ett riktigt kap!

VAR HÄLSAD LÖRDAG

Godmorgon! Verkar som att jag forfarande har thailändsk tid i kroppen så vaknar runt halv 9 på morgonen... Vad händer idag då? Jo, ska starta dagen med en morgonpromenad med Rebecca. Sen ska jag bara slappa hela dagen fram till ikväll då jag förmodligen ska ut, om jag inte mår allt för dåligt. Har nämligen gått och blivit rejält förkyld, något jag inte alls tycker om. Har liksom annat för mig än att gå runt och må dåligt. Jag vill vara frisk jämt!

STÄLLET

Igår blev det mys på Stället tillsammans med goda vänner. Lyssnade på liveband, snackade och hade oss. Synd bara att jag va så himla trött.. 

KOH LANTA

Här är en brokdel av alla kort jag tagit i Thailand.
Har haft 2 helt obeskrivliga veckor tillsammans med mina närmaste. 

NEW IN

Drog en sväng på stan med en gammal kär vän, nämligen Therese. Vi kom in i ett shoppingflow så jag kom hem med tröjan och shortsen som ni kan se på bilden under och även 3 par trosor. Va i stort behov av nya trosor. 

OUTFIT ON THE FLOOR

 

TRÖTTLUVA

Stackarn. Halv 8 imorse var jag klarvaken och halv 9 åt vi frukost. Förstår att älsklingen är trött...

SVERIGE

Jo, jag lever. Jag är tillbaka i kalla Sverige igen. Buuurrrrrr, va kallt det är. Ikväll vankas det eventuellt middag och utgång med några tjejer. Kan bli riktigt kul eftersom jag senast va ute och gjorde nått kul med vänner i november. 

KAN INTE KLAGA


RSS 2.0