Finner inga ord

Jag älskar dig

 


LINKÖPING

Ungefär såhär såg dagarna ut i Linköping:

Ps. För er som inte orkar läsa hela texten kan endast titta på schemat för att se ungefär vad vi gjorde. Ds.

måndag morgonen gick jag upp 4. Åt lite frulle och packade ihop det sista. Mamma skjutsade mig sen till busstationen där jag och Rebecca tog 676 mot Stockholm. Det var i stort sett bara jag och Rebecca som pratade på bussen, alla andra sov. När vi sen var framme vid Tekniska tog vi tunnelbanan mot T-centralen. Därifrån gick vi se mot pendeltågen. Vi hittade vårat tåg ganska snabbt, och eftersom vi typ hade en timme till godo gick vi upp och satte oss i vänthallen. Tåget gick vid 7 ungefär. Det var ett fräsch tåg fast det bara var 2:a klass vi åkte. Var riktigt mysigt att pka tåg faktiskt (hade aldrig gjort det innan). När vi var framme i Linköping tog vi en buss mot Universitet och på bussen var det massor med andra tjejer med resväskor. Rebecca och jag antog att de också skulle vara med på Quintek. När vi var framme tog jag och Rebecca kommandot och ledde hela tjej"tåget" mot Quinteks lokaler. Där fick vi träffa alla tjejer, vi fick fika och en röd mapp där vi kunde samla alla broschyrer. Sen var det dags för intro - hur det är att vara student på LiU. Det var riktigt intressant att lyssna på. Sen var det dags för lunch och då fick vi lunchkort som vi kunde använda. Fanns typ 4 olika maträtter att välja mellan jag valde... Korvstoganoff. Efter de var det lite rundvandring på Campuset. Och efter det institutiosbesök. Klockan 17 mötte jag och Rebecca upp Sofia och Melina för att sedan röra oss vidare hem till deras lägenhet, som tyvärr låg lång bort från skolan så Rebecca och jag fick först åka in till stan med buss för att sedan åka tillbaka igen förbi skolan och hem till tjejerna. Under bussresan hände så många sjuka grejer. Rebecca och jag skrattade oss igenom hela. Väl hemma hos tjejerna lagade vi ihop en jättegod köttfärspaj och sen åt vi också äppelpaj med vaniljsås till Pretty Woman. Efter de somnade vi som två stockar i deras bäddsoffa.
  • 10.00: Ankomst till Tekniska högskolan vid Linköpings universitet
  • 10.30-12.00: Introduktion, ”Hur är det att vara student på Tekniska högskolan vid Linköpings universitet?
  • 12.00-13.00: Lunch i studentmatsalen Kårallen.
  • 13.00-13.45: Rundvandring på campusområdet i Valla
  • 14.00-16.50: Besök på någon av Institutionerna för Matematik, Datavetenskap, Systemteknik, Fysik/biologi/kemi, Ekonomi, Teknik eller Medicinsk teknik.
  • 17.00: Samling och hämtning av bagage. Värdar hämtar upp.
På tisdagen sen var det dags att gå upp 7. Åt frukost hos tjejerna och sen cyklade vi till skolan med Melina. Besök på instution igen. Kommer inte riktigt ihåg men jag tror att vi åkte till Campus Norrköping direkt på morgonen. Där gick vi på "föreläsningar" om Campus Norrköping. Åt lunch på nån "restaurang" och sen gick vi till Visualiserings centret. Det var asballt, tittade på en Darwin-film i 3D i en glob, typ som Cosmonova i Stockholm. Gick runt där och fick massor med häftiga saker. Både bussresan dit och hem sov jag och Rebecca för vi va så jävla trötta. När vi va tillbaka i Linköping cyklade vi hem med Sofia. Jag duschade och Rebecca pluggade. Sen gjorde vi oss fina inför studentsittningen som var sjukt rolig. God mat och grymt bra bordskamrater fick vi. Efter sittningen var det bara att skjutsa Rebecca hem på cykeln och sen somnade vi återigen som två stockar.

Tisdag

  • 11.00: Avresa till Campus Norrköping.
  • 11.45-12.30: Lunch på Campus Norrköping.
  • 12.30-16.30: Besök på Campus Norrköping och besök på Visualiserings center
  • Ca 17.00: Tillbaka i Linköping
  • 18.40: Studentsittning
Sista dagen kom fort. Vi började dagen med att skugga en student på hennes föreläsning, Programmering. Det va väll sådär, lite svårt att hänga med när läraren pratade på engelska. Efter de var det dags för lunch, amerikansk hamburgare med klyftisar. Sen gick vi på föreläsning om att studera utomlands. Sen var det dags för kursutvärdering och avslutning. Då var det dags att bege sig hem till lilla Norrtälje igen. Jag och Rebecca gick först till OKQ8 där jag laddade på mobilen och vi köpte lite gott till tågresan hem. Träffade på Cornelia på tågstationen, visade sig att hon skulle ta samma tåg men i en annan vagn. Men Rebecca och jag var tvugna att plugga hela resan hem då vi hade Svenska nationella redovisning dagen efter. Vid 8 ungefär va jag hemma och då åt jag middag, pluggande och duschade. Och sen slocknade jag i sängen av utmattning.

Onsdag

  • 08.00: Avlämning av bagage.
  • 10:00 Skugga en student
  • 12.00-13.00: Lunch i studentrestaurangen Kårallen.
  • 13.00-15.00: "Att studera utomlands".  Kursutvärdering och avslutning.
  • 15.00: Avresa till tåg- och busstationen.

 


M som i M åndag

Verkar som att det inte bara är jag som är uppe med tuppen fast det är lov? Blev väckt av två målare som målar vår hall.. Idag ska jag och syrran ner på stan och köpa en present till mamma som fyller på onsdag. Sen kanske jag och becczor också skulle ner och köpa något till Melina och Sofia som vi bodde hos i Linköping. Btw, förlåt att jag inte berättat än om den resan. Har helt enkelt inte haft ork eller tid. Men va lugna bara det kommer, snart...
Klockan 17 har jag min första körlektion. Då är det dags att ni spettsar ögonen, för jag kör som en galning.

WTF?!??!?!


LUNCHRAST

Har lite lunchrast nu mellan proven. Sitter med kelparna i teknikkorridoren och äter godis!

 


HP

Efter att ha smällt i sig i stort sett en hel pringlestub själv ska jag nu lägga mig och sova. Imorgon väntar uppstigning klockan 7 för att sedan ägna hela dagen åt prov.
FML

 


<3


LINKÖPING HÄR KOMMER VI

När det här inlägget publiceras är jag och becczor påväg till Linköping. Återkommer på onsdag med bilder osv. HEIIPAA

bästis


MOVES LIKE JAGGER


BAJS OCKSÅ

Helvete! Det går inte att fokusera och skriva klart PM'et.....
Nej nu måste jag skärpa mig.
HEJDÅ!

D

Dagen kommer bestå i att dela ut reklam, packa, handla och plugga. Ser fram emot den här dagen!


@RIMBO

Jurassic park mys med älskling.


KEMI

Förgyller dagen genom att plugga kemi.....


SMOKE


HELGEN

Började kvällen med grymt god mat som mamma lagat. Tror jag tog fyra portioner, bara de säger ju hur gott det måste ha varit, eller hur? Efter det har jag varvat med idol och plugg... Ja, trot eller ej men fyra stycken uppgifter skulle vara inne idag? På en fredag liksom.. det var bara att fixa det och nu äntligen är jag klar. Nu hade jag tänkt titta lite på Hellenius hörna och blada reklam, älskar verkligen reklam. Efter det kanske kanske, ska jag plugga lite till, om jag orkar. Nu kanske ni undrar, vafan sitter hon på en fredag och pluggar för? Men det är nämligen så att imorgon ska jag vara med min babe och då har jag ingen lust att plugga och på söndag ska jag dela ut reklam, packa och chilla för på måndag drar jag och kråkan till Linköping i tre dagar och på fredag nästa vecka har jag kemi-prov. DÄRFÖR pluggar jag idag. Smart va?

Förresten! Var det bara jag som tyckte Robin va grym idag i idol eller?

FY FAN VA RÄDD JAG BLEV, HAHAHAHAH


FREDAG IMORGON

Labbrapporten gjord, nu blir det sängen. NATTI

SE UPP FÖR HÄR KOMMER ERICA

FAN, FAN VAD ALLT GÅR SKIT NU. NEJ, NU JÄVLAR. NU JÄVLAR SKA JAG TA IGEN DET HÄR. JAG SKA JU FÖR FAN BLI TANDLÄKARE. SÅ HÄR KAN JAG INTE HÅLLA PÅ. NEJ, NU JÄVLAR BLIR DET REVANSCH!!!!!

Tur att man ska till älsklingen ikväll, så man kan lugna nerverna lite...

KEMI

Sitter och läser igenom alla typ 65 sidor vi har prov på i kemi nästa fredag. Det gäller att vara ute i tid säger jag bara...

 


PLUGGGGGG

Som alla andra söndagar brukar bjuda på så är det återigen dags för plugg. I ♥ PLUGG

FIFA-TURNERING

Kul att vi verkligen gjorde nått igår, efter all tjat från mig. Va faktiskt grymt trevligt.

 


?

Hur fan kan man känna sig så jävla bakis när man inte ens druckit någon form av alkoholhaltig dryck?


HEJ JAG ÄR MED TONI, VI MYSER. HEJDÅ


IDOLMYS

Idolmys med mamma, syster och rebecca. Väntar in älsklingen också. puss puss

 


.

Ibland blir man bara så jävla trött på allt.


HEJ JAG HETER ERICA & JAG VAR LITEN PÅ DET HÄR KORTET


GOD NATT

Ätit god middag och pluggat fysik hela kvällen. NICE
Nu väntar en dusch sen sängen. Fredag imorgon!

NORRTÄLJE <3


NAILS

Kul att test nått nytt. Jag själv tycker det blev rå-ballt.


HISTORIA

Historiaprov idag...

 


STÄLL DIG SIST I KÖN


HAHAHAHAHHAHAHAH GARVAR IHJÄL MIG

RIMBO

Nu ska jag, Toni, syrran och pappi dra och bada i rimbobadhus. KUL

MARKNAD

Då har man varit på höstmaknaden också och det är ungefär lika tråkigt som alla andra år. Fick i alla fall träffa några som jag har saknat ♥ Annars har jag gått i skolan hela dagen till 16.40 och ätit marknadsgodis och chillat framför tv'n. Nu blir det duschen och sen sova.
GOD NATT

SAKNAR


DAGENS

Dagens humör: Glad

Dagens frukost: Yoghurt med chrunchy & lättdryck

Dagens ord: Kelp

Dagens saknad: Toni

Dagens låt: Duck Song

Dagens citat: "Då pumpar vi på"


THEN HE WADDLED AWAY


MATTE

Sista lektionen! Sitter och chillar lite på matten ska snart dra hem!

 


BULLBAK

Eftersom det är kanelbullens dag imorgon så blev jag väldigt taggad på att baka. Jag som egentligen hatar de? Så drog med mig syrran och vi bakade hela kvällen. Blev grymt goda bullar som verkligen är bakade med kärlek. Sjukt trött nu så ska somna till min nya musik jag laddat hem.
PEACE

 

 

 


VILL HA DIG HÄR NU


 


TRÖTT I ÖGONEN

Efter att ha spenderat i stort sett hela min dag vid datorn och pluggat skrivarbeten är jag lagom trött.
Ska titta på Gustafsson 3tr och sen sova.
GOD NATT

DAGEN

Idag ska jag: Köpa höstskor, plugga, passa hund, tittta tv och plugga lite till.
Imorgon är det måndag och en ny skolvecka väntar. YEAH!

MYS

Chillar galet med Nilsson


K

Idag ska jag stek i stan med pokerligan. GRYMT

RSS 2.0