GOTT NYTT FUCKING ÅR!!!!!!!!!!!!!


STARTADE SISTA DAGEN PÅ ÅRET MED EN SKIDTUR!


















F**KING PERFEKT

Var som sagt i stora staden igår i hela 9 timmar och de enda jag kunde åstadkomma på de timmarna var ett linne, en t-shirt och 2 par trosor. Men jag är nöjd för de. Linnet tänkte jag ha på nyårsafton. Ni vet hur det är när 3 viljor ska gå genom samtidigt. Den ena vill gå dit, den andra vill gå hit och den tredje vill gå någon helt annanstans. Men både Rebecca och älsklingen lyckades få med sig lite hem dem också. Efter den långa resan till stan följde älsklingen med mig hem och sov här. Mysigt kan man lugnt säga. Vid 3 tiden drog han här ifrån. Så gick med honom till station. Okej där ljög jag, men i alla fall till roden, längre orkade jag inte gå. Gick hem, dammsög hela nedervåningen. Sen kom mamma hem med pizza, gott som fan. Nyss ringde Rebecca, ska över dit sen när hon kommit hem. Och nu sitter jag i sängen med en dator, en godispåse och en iphone, livet leker.

På tal om nyårsafton, som är imorgon, kan jag säga att jag är jääääääävligt taggad. Kommer bli grymt kul med massor med trevligt folk. NU KÖÖÖÖÖÖR VI FÖR FAN!

MOT STHLM MED DE HÄR 2 SNYGGINGARNA!


ORDNING & REDA PENGAR PÅ FREDAG!

Såja. Nu har jag städat hela rummet, från topp till tå. Nu kan man säga att det är kliniskt rent. Har också hunnit med att ta ett efterlängtat fotbad. Filat, klippt och målat naglarna. På tal om pengar så kommer mina pengarna, som jag tjänat ihop genom reklamutdelning, in på kontot idag.  Nu sitter jag i min nybäddade säng tillsammans med syrran som tittar på "Spy Kids".
Det var inte igår man såg den filmen, haha. Ska också titta lite tänkte jag. 
Puss och kram

KUL-JUL

Det började bra, men slutade med huvudet i toaletten. Julafton var hur bra som helst. Juldagen drog vi ut till blidö också hur trevligt som helst. God middag och mys med andra sidan av släkten. Dagen efter blev jag, syrran och pappa magsjuka. Måste ha varit det värsta jag varit med om på länge. Tre stycken som ska spy samtidigt på en toalett. Jag trodde bokstavligen att jag skulle dö. Sen blir man väldigt uttorkad så man orkar inte ens sitta upp. Jag var totalt utpumpad och slut i hela kroppen. Och som plåster på såren brände jag upp hela högra handflatan, så har första gradens brännskada där, kuljul kan man säga.

Igår tog vi oss i kragen och åkte hem. Idag känner jag äntligen att jag mår bra, dock sitter smittan kvar så får inte träffa någon förrän imorgon. Då ska jag in till stan med becca och älsklingen som jag inte träffat på länge. Vi ska shoppa och förmodligen hitta massor på rea. 

Tack för mig, puss hej leverpastej

CHRISTMAS TWO THOUSAND TEN

Haft en grym julafton. Grymt trevligt. Säger som alla andra att jag fick precis det som jag hade skrivit på min önskelista. Jag måste ha varit väldigt snäll i år. Tack tomten. Det enda som var minus igår var att jag var så jäkla trött och rösten var cp. Så imorse när jag vaknade hade jag ingen röst, haha. Så idag ska jag bara chilla, ställa upp julklapparna, vila rösten. För ikväll drar familjen Hellberg och Nylund ut till Blidö för middag hos farfar och Karin. Sover över där också. 
GOD JUL




























Julen är barnens högtid.
Älskar mina kusiner


DAN FÖRE DOPPARE DAN!



God morgon!
Somnade halv 5 och sov till halv 12, underbart!
Idag ska jag hjälpa mamma att julbaka och förbereda julen. Vi drar till faster och farbror vid 6 och hämtar julklappar. Sen 8 är det dags för den årliga uppesittarkvällen på bingo lotto. GRYMT! Och imorgon är det den stora dagen, om jag längtar. 



22.28

Super mysigt hos toni igår. Började med en grymt god middag. Sen lirade jag lite cs, vilken nörd jag är. Sen fick toni öppna min julklapp, för jag kunde inte hålla mig, haha. Vi somnade vid 12 ungefär. Eller rättare sagt jag somnade.

Vaknade vid 8 och då hade jag både klocka och armband på mig. Gick upp på toa och då borstade jag tänderna, som jag egentligen skulle ha gjort på kvällen, men var alldeles för trött för de. Gick och la mig sen igen, och somnade om till 12. Då åt vi frulle sen gick vi upp i tonis gamla rum och hämtade lite prylar som vi sedan satte upp i hans nya rum. Vi fick värsta rycket och städade hela hans rum, dammade och dammsög, fint blev det i alla fall.

Fick sedan för oss att städa lite i köket, så toni plockade i/ur diskmaskinen medan jag torkade av diskbänken. Sen spelade vi lite guitar hero, fan vad jag ägde asså, haha. Sen fick jag öppna min julkapp, var massor med hudkrämer, nagellack och lite små plock, tack så jättemycket älskling. Käkade middag hos toni idag också, rester från igår. Men smakade lite bra idag. Fick skjuts av tonis snälla mor till station, 24 minus ute, ingen höjdare att gå till bussen då. Sen satt jag på station i Norrtan i dryga 40 min för att sedan ta statsbussen hem. 

Har nyss duschat och nu sitter becca i mitt rum hon ska sleepa här inatt. Myspys.


MINNAH, JAY, LINNEA & GEIR I HALLSTA!





Kan bara säga ett ord, GRYMT! Jävla drag i Hallsta idag. Jag och Becczor drog upp dirr efter skolan. Drog en sväng förbi morm och morf på en fika. Morf skjutsade sedan oss till pizzeria där vi spenderade någon timme. Sen ut i snökaoset, säger som Laserturken jag, älskar kaoz. Idolerna var i alla fall grymma. Dock var Jay lite dryg annars var alla andra riktigt trevliga faktiskt. Åkte hem och hoppa in i duschen sen drog jag över till andra becca där jag ska spendera natten tänkte jag.
Sitter just nu i beccas säng och vi tittar lite på youtube. 
Pussssss


I ADORE U

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

HELKVÄLL @NILSSONS

Vart hos Nilssons hela kvällen. Blev bjuden på käk, grillad entrecote, potatisgratäng och bea. YUMMI! Målade även naglarna i denna trevliga färg (Se nedanstående bild). Imorgon är det dags för skola igen, sista riktiga skoldagen innan jullovet, fy fasiken vad skönt. Efter skolan drar jag och Becczor upp till hålan Hallsta för att se Minnah och Jay uppträda. En fågel viskade mig i örat och sa att Geir också ska komma, men det återstår att se. Tror i alla fall att det kommer bli en grym kväll.
PEACE!



DAGEN

Vaknade av att Nilsson ringde. Hon undrade om jag skulle med och titta på gymnastikuppvisning, vilket jag självklart ville. Tittade ut genom fönstret och såg att det var storm ute, så middagen hos farmor blev inställd idag.
Gick upp och fixade frulle och drog sedan iväg. Som väntat så var uppvisningen skitbra.
Nu sitter jag här och fixar älskling julklapp, hihi. Ska väll fortsätta med fysiken snart. Typ nu........
Be cool stay in school mother fuckers

JAG ÄLSKAR DIG MEST I HELA VÄRLDEN!



ROBINSON-MYS MED ELLINOR!

Väldigt mysig kväll med trevligt sällskap. Va inte en dag för tidigt att jag och Ellinor träffades och snackade gamla minnen.
Har saknat dig vännen

 



SAKNAR TURKIET














JAG OCH MIN CHARMIGA LILLKUSIN


16.03

Då har man klippt sig då.. Hur tror ni de blev? Jo, samma gamla vanliga frisyr. När min frisör sa att det skulle ta ca 2 år för håret att växa ut till den längden jag har nu så blev jag lite för skeptisk till att klippa av de. Så klippte endast topparna och klippte upp de lite. Till sommaren kanske jag vågar på mig en kortare frisyr. Vem vet?

Idag blir det till att fortsätta plugga fysik, eftersom vi har prov på måndag... Sen ikväll tror jag Ellinor kommer över, får se om det blir några fler. Ska i alla fall ha Robinsonmys tänkte vi. Men nu ska jag återgå till fysiken, wish me luck!

MYSPYS

Nu drar jag till min älskling. TJARÅÅÅÅÅÅÅ!

16 december 2010

Sådär ja. Då var alla julklappar inhandlade förut till far min jag köpte också en tröja till mig och ett halsband. Hans julklapp köper jag på lördag då jag ändå ska ner på stan och klippa mig. Men hur fan ska jag klippa mig? Ska jag göra något helt nytt och klippa page eller ska jag ha min gamla vanliga frisyr som jag har haft i alla år? Det är den stora frågan.... Jag är nästan helt säker på att när jag väl sitter i frisörstolen, inte förrän då kommer jag bestämma mig hur jag ska ha de. Final i PH idag och Emanuel vann, inte allt för oväntat. Men jag tycker helt klart att han är en värdig vinnare. Likaså Robinson börjar närma sig sitt slut, riktigt spännande. Hjälpte Nilsson med mattetal idag, fett grym man är eftersom hon ringer hit och ber om hjälp.



Nått i den stilen kanske man ska klippa?


SYSKONKÄRLEK


GRATTIS SNYGGA REBECCA!


SÅHÄR SER MAN UT EFTER MAN HAR BLADAT REKLAM


DANS DANS DANS

Då var det dags för den årliga mevalin-uppvisningen. Ska se min syster som dansar.
Hoppas på att det blir lika bra som alla andra år. 
Men nu måste jag fixa mig, tjingeling

fullt upp

Det händer så himla mycket i mitt liv just nu så bloggen är det sista jag kan tänkta på. Tänkte i alla fall passa på att säga att toni och jag firar 5 månader idag, så grattis till oss.



Jag älskar dig ♥

Utan dina andetag är jag ingenting


17.30



Idag har jag tittat på idol, gjort en omelett, delat ut reklam & varit på julmarknad och kröning av årets lucia.
Ikväll ska jag äta en god middag bestående av ris och lax med romsås, plugga lite, eventuellt läsa bok (vilket jag egentligen måste, men inte har lust med) & mysa i soffan och titta på tv.


MIDDAG HOS KUSINERNA


HEY BEAUTIFUL WINTER!





RSS 2.0