FYSIK

Sitter på fysiken och kelpar galet med pokerligan! Kelp kelp

 


SMILE


God natt

Äntligen finns blogg.se som app. Inviger det nu genom att säga god natt världen. Puss puss


BLÄ

VET INTE VAD JAG SKA GÖRA MED MIN BLOGG.
FÖRSLAG?

VI SAKNAR DIG MELINDA


Vila i frid


BRA DAG IGÅR - SKAPLIG DAG IDAG

Matteprovet gick fan bra. Sandra och jag rockade på historiaredovisningen, det kan man lugnt säga. Jag övningskörde igår med pappa och sen kom toni till mig. Vi cyklade och köpte godis och myste till idol. Sen tog vi en dusch och somnade sked. Imorse var jag faktiskt pigg. Gick upp och gjorde frukost och cyklade till skolan medan älsklingen låg kvar och sov. Var på minnesstunden imorse... Fruktansvärt. Sitter nu på svenskan och skriver om "mitt språk". Går väll sådär eftersom jag sitter och bloggar nu, hihi.


MATTE d

Nej nu har jag pluggat klart för idag. Jag önskar mig själv all lycka till imorgon på matteprovet. PEACE

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

Tack för att du alltid finns där för mig. Jag älskar dig

LITESOL&BADSKULLEINTESKADA


HARD

Idag har jag gått i skolan, as usual. Grymt jobbig dag idag med hela 6 lektioner med typ 5 minuters paus. Började dagen med fysik, där jag försov mig. Sen hade jag engelska och det sög som vanligt. Lunch, soppa och mjukt bröd. Kemiprov som gick bra, tror jag? Det var trots allt bara 6 frågor, inte så speciellt svårt. Sen svenska och då skrev jag på min uppsats. Sen hade jag små företagande och det va typ håltimme. Så ägnade tiden åt att spela kort och jobba lite matte. Sista lektionen var matte och då köttade jag och bobban. För imorgon är det nämligen matteprov, JIPPI. Så ska föröska jobba lite nu hade jag tänkt i alla fall, får se ur det går.
Puss och kram

Saknar mitt långa hår.

HEART


Nu, då, föralltid


-

De senaste dagarna har jag... Tagit ut tandställningen, haft redovisning i skolan, övningskört, varit med min älskling, myst med brudarna i klassen, pluggat osv osv. Idag ska jag plugga vidare och chilla galet.

BAD UPDATE

Förlåt för dålig uppdatering men har helt enkelt haft mycket för mig. Men ikväll lovar jag att jag ska berätta vad som har hänt i mitt liv det senaste dagarna.
PUSS & KRAM SÅ LÄNGE


IMORGON SMÄLLER DET

Hejdå min kära tandställning ♥
Åh, vad jag kommer sakna dig. ELLLLLLER?!?!??!?!

FLUM


HELGEN

Fredagen och lördagen spenderades hos min fina pojke. Dock var jag tvungen att åka hem på lördagen. Ska jag vara helt ärlig var det ganska skönt att sova själv, med tanke på att jag inte är fullt frisk. Idag har jag vart ute med syster på en skogspromenad och så har jag pluggat. Ikväll ska jag chilla framför idol och kanske plugga lite till?
KRAM


GRÖNA LUND

Torsdagen ägde sönder.

I DON'T CARE WHAT THEY SAY I'M IN LOVE WITH YOU


FRUKTANSVÄRT

Gått i skolan till 16.40. Som ni kanske har märkt så i stort sett det enda jag gör om dagarna är att gå i skolan... Har också ätit middag hemma och sen åkt till toni och myst hela kvällen. Snart ska jag få premiär-skjuts hem av Sandra och sen är det bums ner i sängen. GOD NATT

I fell in love with the seaside


...

Ännu en dag i skolan avklarad, jobbig dag. Slutade 16.40 drog med Kråkan ner till Roslagens trafikskola och bokade risk1 och 5 stycken körlektioner. Annars då, jo jag har pluggat och tittat på idol. Nu ska jag duscha och sen sova. GOD NATT

VILKEN DAG...

Efter en grymt hektiskt dag säger jag, efter en dusch, god natt världen. Kommer sakna min prins inatt. Känns som att jag behöver honom nu ♥


DAGEN

Sitter och "jobbar" i skolan med pokerligan. Ikväll är det dags för teorikurs och kanske bio med klassen? Vi får se.


HÄR ÄR MITT NYA JAG, EFTERSOM JAG FICK KLAGOMÅL


MITT NYA JAG


TAGGA SKOLA!

Bion i fredags var grym, men det kanske inte är så konstigt eftersom jag älskar svenska filmer. I lördags drog hela familjen + toni förutom mamma ut till blidö och åkte lite båt. Jag tog även sista doppet för i år, kallt. Övningskörde från furusund till rimbo, lämnade min babe. Sen va det middags-mys och film-mys hos becca hela kvällen, sov även där. Idag har jag chillat, övningskört, solat och pluggat typ. Imorgon börjar allvaret igen. NU JÄVLAR KÖR VI!


BIO

Sista dagen på APU'n idag. Lite tråkigt var det att säga hejdå ändå. Man har ju ändå lärt känna alla dessa människor som jobbar där. Åt middag med älsklingen idag, jättegott. Ikväll ska vi på bio, Jägarna 2. MYSIGT

HÖSTEN NÄRMAR SIG


PS. JAG HAR VARIT LITE BUSIG IDAG DS.

Har precis ätit världens bäst middag med världens bästa pappa. Ryggbiff med rotfruktsgratäng och beasås. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Jo, jag ska baka lite senare. En sockerkaka är det tänkt. För det är trots allt sista dagen på APUn imorgon och då vill man ju bjuda på lite gófika, tycker jag i alla fall. Imorgon kommer Mr. T hit, jag längtar. Vi firar faktiskt 14 månader idag. Jag älskar min pojke jätte mycket.

SÅDÄRJA

Mot APUn nästa sista dagen. 10.55 är det tandläkarn som gäller, ska laga hål... Sen är det lunch med Sandra och sen tillbaka till APUn några timmar. Ungefär så ser min dag ut i stora drag.

ERICA VAD GÖR DU?


ELEKTROPOP FÖR FAN


TODAY, TOMORROW

Idag har jag:
  • Haft historia med nya läraren
  • Ätit fisk med Sandra
  • Hängt lite hemma hos Sandra
  • Varit på APU och i stort sett inte gjort ett skit
  • Ätit kyckling till middag idag igen
  • Varit på teorikurs och lärt mig masssssor
  • Övningskört med pappi
  • Tittat idol - ELEKTROPOP
  • Ätit en skit god varm-macka
  • Pratat i tele med älsklingen
  • Målat naglarna
  • Duschat
  • Läst körkortsboken
Imorgon ska jag:
  • Till tandläkarn i Sthlm och ta avtryck
  • Glida förbi älsklingen och mysa lite

MYSIGT VÄRRE

Idag har jag myst med älsklingen hela dagen. Kollat på film och kramats har vi gjort. Ska även tillägga att gårdagen var kanonkul, god mat, fem-kamp och mycket skratt. Ikväll ska jag chilla med syrran, titta på idol och äta kyckling, potatissallad och vitlöksbröd. Ska även försöka plugga lite terori för imorgon är det dags för kurs igen, kul.


GRYM


.

Tänkte bara göra ett inlägg och säga att de "jag" skrev nedanför, va inte jag utan busungen toni. HIHIHIHI

<3


TONI

Tjena mitt bena. idag har jag väckt min älskling kl 9 jag låg och petate på han jätte mycket och tog på han! han vaknade tillslut och lade ner mig på golvet :( älskar dig babe<3

BRA DAG

Sitter på apun och har fått ganska mycket gjort idag, skrivit en hel del. Snart slutar jag och då är det dags för lunch på skolan med får1. Sen ska jag hem och packa och fixa för sen drar jag och mamma och syrran till kista och ikväll åker jag till toni. Tror det kommer bli en riktigt bra dag.

<3

Imorgon ska jag först på APU, sen ska jag till Kista Galleria med mammi & Sandri och sen får jag träffa min babe.
GOD NAAAAATT

1 SEPTEMBER

Då var det snart dags att hoppa på cykeln och cykla till APU'n igen. Ska jag vara helt ärlig så börjar jag tröttna lite smått faktiskt. Men det är bara att bita i det sura äpplet och va glad. En vecka till sen är det över och då börjar skolan igen... längtar inte ett dugg. Älskar verkligen tisdagarna, de kommer bli grymma, eller?


RSS 2.0