HEDNIN - TÄVLING

Gå in och läs denna grymma blogg vettja. Två 17 åriga tjejer från Götet. http://www.nattstad.se/hednin
Jag är med i deras tävling där man kan vinna en mascara och läppstift. Gå in och tävla du med, sista chansen idag. 
 

HAHAHAHA

 

100

Har glömt att berätta att dessa fräcka klackar snart dimper ner i brevlådan hos mig. Ni kan ju gissa vad jag fick betala för skorna? Inte mer än 100 riksdaler, otroligt!

FUCK YOU

 Ruskigt jävla bra låt!!!!

SAKNAR ER


If you still look cute at the end of your workout, you didn't train hard enough

Ikväll kör vi igen, medelpass 75. 
 

DAGEN

Blev väckte kl 07.00 imorse av mamma. Då var det bara att gå upp och skjutsa henne till jobbet. Jag behövde nämligen bilen idag för jag fick den stora äran att åka och storhandla, roligt? Njae jag vet inte riktigt. Men vuxenpoäng till mig i alla fall. Passade på att ta en sväng ner på stan också. H&M hade fått in massor med kul faktiskt. Dock måste jag spara pengarna till USA. Inte långt kvar nu! På fredag ska jag och tjejerna ha en planeringskväll med allt vad det innebär. Jag tänkte bjuda på pizza. Annars då? Jo, jag har inte gjort så mycket mer än det idag. Eller jo, har bockat av ett till matteprov. Dock ligger jag fortfarande 24534675632421341256754 prov efter...... Men men....

STUDENTEN

Studenten börjar närma sig med stormsteg. Unna dig en vacker vit klänning för din student. Själv tog jag studenten förra året. En fantastisk upplevelse och en minnesvärd dag och kväll. Kommer ihåg det som om det vore igår. Utspringet, flaket, musiken, känslan i kroppen, skumpan och all skläkt och vänner som väntade utanför och tog emot mig. Jag var så himla lycklig den dagen. Men det är mycket som ska förberedas inför dagen med stort D. Inbjudningskort skall skickas ut till nära och kära som man vill bjuda och dela dagen med, mat ska inhandlas och göras i ordning, partytält (om man nu har det) ska resas, bord och stolar ska ställas ut och så vidare och så vidare. Jag kan rada upp en hel lista på saker som ska göras innan dagen är kommen.
 
Men det roligaste av alla saker som ska inhandlas måste ändå vara klänningen och skorna. Men när det kommer till just klänningar kan det bli väldigt svårt eftersom det finns en djungel med klänningar. Därför tänkte jag tipsa och grymt snygga klänningar från Bubbleroom som jag tycker är absolut hetast just nu. Så hoppas ni får lite mer skinn på benen nu efter mina fantastiska tips till er. 
 
Biscuit dress

Den första klänningen jag tänkte tipsa om är denna söta armlösa spetsklänning i kortare modell. Det fina med den här klänningne är ryggen tycker jag. Klicka på klänningen för att komma till hemsidan.
 
Timo smock dress
 
 
Den andra klänningen jag tänkte tipsa om är något längre modell. Dock kortare i fram och längre ibak. Denna klänning är axelbandslös. Klicka på klänningen för att komma till hemsidan.
 
Klänning
 
Den sista klänningen jag tänkte tipsa om är den klassiska varianten av spetsklänningar. Den funkar alltid. Klänningen har trekvarts armar och är mer gräddvit än vit. Klicka på klänningen för att komma till hemsidan.
 
 

FRISKIS

Är just hemkommen från friskis. Blev ett medelpass 60 minuter. Sitter och äter av det som fanns kvar av hallonkvargen och bären. Ska hoppa in i duschen och sen lägga mig och softa i soffan. 

SNART

Nu är det nära. Snart slår du ut. Längtar.

GRILL

Grillen är tänd. Fläskfilén är snart klar. Mhhh, vårkänslor (sommarkänslor) så det bara skriker om det. Jobbade imorse. När jag kom hem tog jag en löprunda i det vackra vädret. Hittade vitsippor som jag plockade till mamma, haha. Hon blev väldigt glad. Vid 12 slaget åkte jag och mamma till moster och fikade. 

RASPBERRY & BLUEBERRY

Perfekt mål när man känner sötsuget. Kesella hallon kvarg, färska hallon och blåbär och smulade digistivekex. 

JAG ÄLSKAR DIG


4 WANT TO HAVE


KYCKLINGWRAPS


SOL

Vilken härlig dag. Gör allt för att få lite sol på kroppen.


PARTAJ

Kvällen började hos Isabelle tillsammans med Carro. Jag ville till moset men det ville inte Bob så vi drog till på G och hängde där. Det va faktiskt mer folk än jag trott ute, vilket var trevligt. Va hemma hos pappa typ halv 4 då slocknade jag direkt. Kvällen i sig var väldigt lyckad och rolig!


SVÅRT

Svårt att somna... Ja, jag saknar ju denna underbara människa så in i norden.  
Snart 3 år tillsammans. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva.


FREDAG 12 APRIL 2013

Idag... ja vad har jag gjort idag? Vaknade halv 11. Åt frulle. Duschade och bytte om till partykläder. Det var tänkt att jag skulle åka på dagskryssning med Therese men eftersom hon tyvärr blev sjuk så blev det inget :( 70 kronor hit eller dit, "vad gör det om 100 år? När alltid kommer kring..."  Skämt och sido.
 
Drog istället ner på stan och mötte upp Rebecca som var på H&M. Tog en sväng där inne och sen for vi hem på våra cyklar. Åt mellis hemma hos henne, sådär som vi brukade göra förr i tiden, när man själv gick i skolan. På tal om skolan så är sista ansökningsdag på måndag och jag har faktiskt lite ångest över det. Vafan ska jag välja som etta? Är inte alls säker. Det kommer jag inte vara på måndag heller. Men vad jag än väljer tror jag att det kommer bli bra i slutändan i alla fall. För civilingenjör är så väldigt brett så jag har alla möjligheter sen när jag har gått ut. Det kommer bli en tuff tid med mycket plugg. Men det är jag förberedd och helt utvilad för. Men det är en annan historia.
 
Nu åter till dagen.  Vart var vi? Jo... mellis hos Rebecca. Efter mellisen hängde vi på hennes rum och fixade naglarna. Vid 5 tiden plockade mamma upp mig och vi for och handlade mat, men framförallt goooooodis. Degade hela kvällen i soffan och glodde på Let's dance. Robban åkte ut... Nej, hade hellre sett att Sofia åkte... men men... Nej nu har jag babblat nog. Nu är det dags att sova tror jag. 
Med den bilden säger jag god natt och tack för mig. 

IKEA

Vaknade kvart över 9 bredvid min älskling. Jag ville gå upp men det ville han minsann inte. Låg och petade på honom ett tag tills jag själv också somnade om... Vaknde sen halv 12.... Inte bra. Gick upp, åt frulle och sen chillade vi. Kollade på två avsnitt av TWD och sen kom pappsen och syrran för att hämta mig. Vi tog en tur till ikea och åkte hem med en fullastad bil. Jag fick med min en gardinstång, en blomkruka och en hylla. Inget märkvärdigt alltså. Nu ligger jag i sängen och väntar på att duschen ska bli ledig sen blir det TWD innan jag ska sova. GOD NATT!

ONSDAG

Imorse tog jag en promenad med Nilsson i solskenet. Riktigt skönt var det. När jag kom hem ringde Therese och undrade om jag ville med ner på stan och det är klart jag ville. Vi fikade på krabban och blev bjudna på både cola och kaffe till vår salami/brie baguette, snällt. Efter de hängde jag på till badhuset för Therese skulle sola. Efter de fick jag skjuts hem. Nu ligger jag i sängen och har just strykt klart för idag. Vadå strykt tänker ni? Jo jag är så snäll så jag hjälper mamma med att stryka tvätten när hon jobbar. Så snäll är jag. Ska snart ställa mig och laga middag också. Idag bjuds det på lax på saltbädd, klyftpotatis, romsås och en god sallad. Efter maten åker jag till min älskling och myser.
PUSS & KRAM ALLA FANS!

DAGENS FRUKOST

Dagens frukost bestod av två Wasa knäckeskivor med salami och tomat, scrambled egg och banansmoothie. 
 

TONI



 

 

HEJ DÄR UTE

God eftermiddag! Vad gör ni där ute? Själv sitter jag med den här jäkla sommarkursen i matte. Går väll sådär om jag ska vara helt ärlig... Suck... Tog just en salamimacka för att få lite extra energi. Får se om det hjälper. Nu är det dags för prov. Önska mig lycka till!

NEW IN

Fick allt detta för dryga 100 spänn!

HEALTY SNACKS

Fick ett sötsockersug nyss men bestämde mig då istället för att ta lite jordnötter. Gott och nyttigt!

BJÖRNRIKE 2013

Fem underbara dagar i Björnrike. Solen har lyst på oss varje dag. 

SUN

Jobbat klart för dagen. Ska ut och sätta mig på ballen och få lite D-vitaminer. Härlig dag idag!

RSS 2.0