MIN KÄRLEK


MIDSOMMAR

Jobbar, solar och har det grymt. Och ja, jag lever. Nu vet ni! Imorgon är det midsommar och den firas med min älskling och lite vänner, GRYMT!


HELLBERG <3


JOBB!


Nu har jag äntligen helg i en dag. Jobbat sex dagar på raken nu så känner mig lagom sliten. Fick testa på att jobba i Täby igår. Va en riktigt mysig ICA-butik som jag absolut kan tänka mig att jobba mer i. Nu tänkte jag ta en dusch och tvätta av mig jobbet. Sen ska jag nog städa rummet lite och plocka undan presenterna från studenten tänkte jag. Ikväll ska jag till min älskling som jag längtat efter så mycket. Blir mys hela kvällen hoppas jag. Puss och kram alla fans!


FH


Finns inte så mycket mer att säga än att studenten var grym. Vill bara göra om hela dagen igen. Kände mig så grymt lycklig. Synd bara att dagen gick så himla fort. Tack alla som förgyllde min student och kom på min studentmottagning och tack för alla fina presenter. Club 12 var väll sådär.. var så sjukt trött. Men det tror jag de flesta va? Jag och Isabelle tog i alla fall en morgonpromenad i regnet vid 4a. Sen slocka jag i sängen direkt.

Dagen efter va en bakisdag. Åt pizza och åkte till älsklingen och myste. I söndags åkte jag och några av kelparna in till Stockholm och stekte lite. Lyssna till diverse artister på Rix FM "festival". Helt okej fantiskt. Roligt att träffa kelpisarna och dessutom va det bra väder. En toppenkväll helt enkelt.

I måndags jobbade jag och det ska jag göra fram till lördag. Började 06.00 måndag, tisdag, onsdag och börjar 05.30 torsdag, fredag, lördag. Yeah, livet leker. Somnade halv 9 igår, inte så konstigt kanske? Mamma, syrran och jag va på invigningen av nya handelsområdet idag. Kommer nog bli nice där tror jag. Har även legat och stekt ute i solen idag. Nu jävlar ska jag bli bruuuuun!

JOBBIGT

.

DU & JAG MOT VÄRLDEN

Jag älskar dig.

HEY I JUST MET YOU


FY FAN VAD JAG E BRA!


SVERIGES NATIONALDAG

Studentlunch och fotografering igår. Det var helt okej. Dock lyckades jag inte alls bli bra på fotot men men... sånt är livet. Tur att Sandra hade med sig kameran och tog lite bilder på oss. Va uppe med tuppen imorse, jobb 06.00-11.00. Men vid halv 10 va vi klara så då fick alla sluta. Vilket va lite synd eftersom det är röd dag och det ger dineros, mucho dineros. Ikväll taggar vi för grillfest med hela klassen. Hoppas att vädret håller i sig och att alla är på topp. Jag ser fram emot kvällen som fasiken. Hoppas alla andra har en lika bra nationaldag som jag.
PUSS PÅ ALLA SÖTA VARELSER


Bild lånad av Sandra

FLAK

Har haft en underbar helg med min älskling. Vi har bara myst hela tiden.

Va och tittade på lommarrännet idag. Grabbarna från klassen lyckdes inte så bra, men de kom inte sist i alla fall. Drog ner en sväng på stan och mötte syrran så vi tog sällis hem. Åt middag för att sen ägna mig åt lakan resten av kvällen. Sandra och jag kämpade med lakarna i två timmar. Blev grymt! Ligger nu nyduschade i sängen. Imorgon är det dags för studentlunch och fotografering. Tjoho, studenten närmar sig med stormsteg!


GÄSTER

Hade familjen Nilsson här igår på middag, trevligt. Älsklingen va här också, mys. Vi käkade grymt god mat, sill&potatis till förrätt, grillad fläskfilé och potatisgratäng till varmrätt och rabarberpaj till efterrätt. Jag va så jäkla trött eftersom jag gick upp kvart över fyra(jobbat) så jag somnade tidigt.

Idag ska jag också älskling åka och köpa skor till honom. Sen kommer kelparna hit och då ska vi fixa lakanen till flaket.


Dagarna

Det händer mycket nu. Jag har gjort klart det sista i skolan och betygen är nu satta. Känner mig faktiskt nöjd med det jag har presterat under de här tre åren. Igår drog jag och mammi till Täby C och shoppade lite. Jag hittade ett par shorts, en blus, ett halsband och solglasögon. Allt för bara 230 spänn. Va på återbesök på karolinska och allt såg bra ut. Meningen va att jag på kvällen skulle till grönan för att se Timbuktu men så blev det inte. Utan drog till Rebecca istället och hade myskväll med tjejerna. Käkade pizza och hade det grymt. Idag har jag haft en lektion, kemilabb. Annars har jag hängt lite på stan med syster och hennes kompis.

RSS 2.0