PLUGG - SISTA SPURTEN

Fick VG idag på cisco slutprovet, hur nöjd? GRYMT! Annars då? Jo jag har ägnat hela jävla kvällen åt att plugga kablar, subnetting och packet tracer. Skit kul har det varit men nu har jag fått nog. Har sjukt jävla ont i huvudet. Så tror jag ska ta en dusch, äta något och sen lägga mig. God natt!


GOD NATT

Hela dagen har jag pluggat it med de två b:ena becczor och bobby. Lite har man lärt sig iaf. Har ägnat typ hela kvällen åt plugg också. Börjar faktiskt må lite smått illa på alla jävla kapitel nu. Ska nog snart gå och lägga mig tror jag. God natt


PLUGGA PÅ EN LÖRDAGSKVÄLL, NORMALT?

Härlig lördagskväll när man måste plugga. Men vad gör man inte då man har slutprov i IT på tisdag... Fy fasiken säger jag bara.
VG här kommer jag.

KALAS HOS KUSINERNA


FREDAG HELA VECKAN, TROR JAG?

Då var det fredag igen. Veckorna går otroligt fort nu. Kanske är det för att skolan snart är slut och ett härligt sommarlov väntas. Jag längtar i alla fall som en tok dit. Tog en rejäl sovmorgon imorse och kom lite sent till matten. Men vad gör det? Jag är redan så grym på matte, så jag tyckte att jag var förtjänt att den sovmorgonen idag. Har ju trots allt MVG i matte A och B och VG i matte C. Pannkakor bjöd skolbespisningen på idag och det satt ju inte helt fel. På svenskan gick vi genom den underbara boken som vi läser och så fick vi en uppgift på den som ska göras under sommarlovet. Idag hade vi också sista "idrottslektionen" som bestod av fika och lite lek. Lite tråkigt att ta farväl av idrotten. I fortsättningen får jag helt enkelt aktivera mig på eget sätt. Om nån vecka kanske jag till och med kan börja ut och springa och gå på gymmet igen. Just nu sitter jag och väntar in älsklingen som är och tränar. Faktum är att han borde vara här vilken sekund som helst. Så ikväll blir det bara mys och annat barnförbjudet tillsammans med den jag älskar mest på denna jord.
Toni Johansson in my

TURKIET 2010


KÄRLEKENS TUNGA


LIFE IS WONDERFUL NOW YOUR IN THE WORLD

It's a little bit funny
this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money
but boy if i did
I'd buy a big house where
we both could live
If i was a sculptor
but then again no
or girl who makes potions in a traveling show
I know it's not much but
it's the best i can do
My gift is my song and
this one's for you

HÄLSPORRE?

Mamma säger att jag fått hälsporre? Har sjukt ont i hälen att jag knappt kan stödja mig på den.

Fakta:
Det är alltså en inflammation i fotens hinna. Hälsporre är resultatet av lång tids felaktig belastning av de stora senytorna under fotsulan. Detta ger upphov till smärtor i hälen. Besvären med hälsporre kan påverkas mycket av att man går långa sträckor på ett hårt underlag. Har man besvär med hälsporre kan det lindras genom användning av mjuka skor med en mjuk sula i hälen. 

MÅNDAG, TISDAG, ONSDAG

Skolan och fritiden tar så mycket tid att jag inte hinner blogga. Den här veckan har jag iaf fått betyg i Matte C och det blev ett gediget VG i slutbetyg, fick dessutom VG på nationella också så jag är nöjd. Igår gjorde jag fysikprov som gick bra, fick även på det ett VG. När vi sen hade it mådde jag så fruktansvärt illa att jag cyklade hem. Men så fort jag var hemma mådde jag bra igen, konstigt?!?! Tog i alla fall bussen till älsklingen och spenderade natten hos honom. Hade sovmorgon imorse så älsklingen och jag tog ett bad på morgonen. Sen fick vi skjuts in till skolan av Marcus, schyst. Jag hade typ ingen lektion idag utan det enda som hände var att jag fick tillbaka fysikprovet och sen gjorde jag lite cisco på it'n. Nu är jag hemma och ska snart äta middag och sen plugga hela kvällen. Kul liv man har ibland..


HELGEN

Helgen har varit grym, som alla andra helger. Men det här helgen har jag inte pluggat ett skit. Så jävla skönt. Bara det att det får jag ju betala för imorgon istället då jag måste plugga arslet av mig. I fredags... ja vad gjorde jag då? Slutade tidigt, cyklade hem, tog en dusch och packade, drog till toni och fick mat, kollade på skräckfilm tills vi somnade sked. I lördags åt jag upp en hel jälva ostbågspåse, snacka om att jag mådde illa efter det. Tog kvart över 4 bussen hem till norrtan. Åt grillad fläskfilé, klyftisar och bea. Chillade galet hemma och tittade på film med päronen. Idag var det konfirmation för Rebecca. Var riktigt trevligt, bara det att efter 1,5 timmar i kyrkan smakade det ganska mkt trä i arslet. Fick god mat hemma hos nilssons och såklart stannade vi kvar längst. Snart ska jag lägga mig och läsa fittsvenskaboken som suger snopp. Sen ska jag sova, för imorgon är det utveckligssamtalsdags med min mentor. God natt


FJEDAG IMOJON

Imorgon ska jag till älsklingen, jag längtar

PLUGG

ERICA ÄR UPPTAGEN JUST NU MED FUCKING SKIT BAJS KISS PLUGG...

SURT VÄDER

Vilket piss väder det har varit hela dagen idag. Det har regnat hela jäkla dagen. Det är först nu som solen faktiskt skiner. Idag har jag gått i skolan som vanligt. Matte, fysik och engelska stod på schemat. Har varit en ganska soft dag. När jag kom hem från skolan la jag mig i soffan och tittade på Eva och Adam med min syrra. Det var så himla bra att jag somnade. Sen åt jag middag bacon och spagetti. Nu har jag avverkat några sidor i cisco, känner mig riktigt duktig faktiskt. Med tanke på att jag ligger lite efter i cisco så var det nödvändigt.
Snart ska jag nog plugga lite matte. Sen ta en dusch, måla naglarna och lägg mig i sängen och titta på Pirates Of The Caribbean.
God natt 


KOM IGEN NU FÖR I HELVETE SVERIGE


PLUGG

Idag har jag bara pluggat hela dagen. Kul dag? Svar: Nej


EUROVISION-MYS

Idag kommer Rebecca och Sandra hit från min klass. Vi ska titta lite eurovision, äta gott och ha det grymt.
HEJA ERIC!


FREDAG DEN 13

Såhär ser min kväll ut: Bio med Ellinor, Therese och Johan. Ellinor bjuder. Sen kommer älsklingen hit och sover över. 


KÄRLEK


SOL SOL SOL

Kan inte säga annat än att solen lyser idag igen, så jag tog ledigt idag. Eller ja, jag ska faktiskt ta ut stygnen idag i munnen + att jag ändå bara har en lektionen. Så jag ligger på baksidan och steker i solen, GRYMT! Jag verkligen älskar sommaren och solen. Igår gjorde jag svenskaprovet och ett it-prov. Skit skönt att ha det gjort. Nästa torsdag är det matteprov som gäller, dessutom måste jag göra ett till it-prov. Men nu ska jag inte sitta här och babbla.
MOT SOLSTOLEN.

SOLEN SKINER GLADA MINER

Solen skiner glada miner. Ännu en dag med härligt väder, det kan bara inte bli bättre? Jo, det kan det faktiskt. Har tröttnat på den här svullnaden nu och vill ha tillbaka min känsel så jag kan prata normalt igen. Idag gick jag till skolan för första gången på 1 ½ vecka och det gick bra. Hade bara tre lektioner så dagen gick ganska fort. När jag kom hem kastade jag mig ut i en solstol och har suttit där fram tills nu. Ska gå ut och sitta lite till innan solen försvinner.

16.58

Igår kom älsklingen hit. Vi käkade en sjukt god lördagsmiddag som pappa hade fixat. Grillspett, färskpotatis och beasås. Avslutade kvällen med glass och mys i sängen. Idag har vi solat hela dagen i det underbara vädret. Toni lämnade mig för dryga timmen sen. Ikväll ska jag ägna mig åt att plugga och städa. Ska förhoppningsvis till plugget imorgon, men det beror på helt hur jag mår. 

Ps. det här inlägget skulle ha kommit in igår, men glömde tydligen att trycka på "Spara & publicera" ds.

GRYMT

Fick massor med presenter av tjejerna i klassen, hur kul som helst. När de hade gått drog jag, mamma och sandra ner på stan och jag införskaffade mig en bikini, en tröja och hårspännen. Ikväll ska jag hänga med lill-rebecca. Det var länge sen jag träffade den tjejen så det kommer bli grymt. Puss


MEN JAG HÖR INGA FÅGLAR SJUNGA GLATT

Godmorgon godmorgon hör ni fåglar sjunga glatt? Godmorgon godmorgon i kööööör.
Erica är uppe med tuppen som vanligt, eller? Faktum är att jag har tagit sovmorgon varje morgon sen jag opererades. Har inte gått upp innan 10. Sjukt skönt att få sova ut och bara vara. Idag kommer mina classmates hit på besök, ska bli väldigt trevligt att få träffa dem. Idag är det fredag också och ikväll ska jag vara hemma och mysa med familjen, kanske hinner plugga lite också? Den som lever får se.

GIVE ME SUMMER 2011


DRESS

Vet ni vad? Min skolavslutning-, konfirmation-, student- och midsommarklänning kom idag. Sjukt nöjd. 

FRIDAY TOMORROW

Händer ganska mycket nu trots att jag bara är hemma. Igår kom farfar förbi med blommor som var hur fina som helst, såg ut som en brudbukett. Lite senare på kvällen tittade även therese och ellinor förbi, gissa om jag blev glad? De var här ganska länge och vi snackade massa skit. Idag har jag varit hos tandläkaren och allt såg skitbra ut så det är bara att fortsätta på samma spår. Älsklingen kom förbi idag och förgyllde min kväll. Fick en jättesöt blomma av han och hans familj. Det var allt för mig. Puss och kram

ENSAM I MIN SÄNG

Nu ska jag gå och ta en dusch och sen lägga mig ensam i min säng utan min älskling. God natt

CLOTHES

En av de tre saker jag beställt från H&M kom idag. Linnet och klänningen kommer senare.



NAILS

Målade naglarna med nagellacket jag fick av älskling

KÄKOPERATION

För er som undrar så har jag genomgått en såkallad käkoperation. Där käkarna flyttas antingen fram eller bak för att få ett bättre bett. I mitt fall så har både över och underkäken flyttas. Överkäken flyttades fram och underkäken bak. Dessutom var min underkäke lite sne så den har de fixat och de har också flyttat upp överkäken så jag inte ska visa så mycket tandkött när jag ler. Så det jag har genomgått är en ganska stor operation. Idag har det gått sex dagar sen jag gjorde operationen och jag mår förhållandevis bra. Svullnaden har gått ner bra, lite gul på halsen och ena kinden. Dock har jag känselbortfall på underläppen och lite i resten av ansiktet. Men det hoppas jag snart försvinner så jag kan prata vanligt och inte som ett mongo. På torsdag ska jag till tandregleringen för att kolla på gummisnoddarna sitter rätt i munnen och på måndag ska jag tillbaka till karolinska och då ska de ta bort stygnen.
Det är bara att ta en dag i taget och tänka positivt.


FAG?

Nu har ännu en dag gått, härligt. Jag blir bara bättre och bättre och piggar och piggare för varje dag som går. Idag var älsklingen här och hälsade på, har saknat honom. Hade så tråkigt så bestämde mig för att piffa till honom lite och såhär blev resultatet? Gullig va?
Välkommen ut ur garderoben min älskling ♥

GOOD NIGHT

God natt världen. Imorgon är det en ny dag med nya tag.


RSS 2.0