IBLAND MÅSTE MAN BJUDA PÅ SIG SJÄLV!


CLUB 12

I fredags va jag hos min älskling. Myspys hela dagen.
Lördagen bestod av fix. Drog till Isabelle på lite förkrök tillsammans med Carro och Lollo. Jorå måste ändå säga att club 12 var helt ok. Musiken och högtalarna hade kunnat varit bättre och flera toaletter behövs verkligen! Annars en trevligt kväll med massor med glada människor. Stack till donken efter och tog en cheese, så jävla värt. Tog bussen hem med Isabelle, hemma i sängen typ halv 4. 

Va i Kista Galleria igår med familjen. Kan rekommendera att INTE shoppa bakis... Jobbigt som fan. Dock fick jag med mig 2 par jeans, en långärmad tröja, ett par shorts, en klänning och en studentklänning. NÖJD! Trött som få är vi kom hem så gick och la mig tidigt. 




ÄNTLIGEN FREDAG!

Helt ärligt så känns det inte som fredag idag, konstigt? Jobbade i alla fall imorse 06.00-08.30, dineros! Ikväll ska jag till Toni och vi ska äta pizza. Imorgon blir det utgång med tjejerna, Club 12. Får se vad de har att erbjuda? Känns råbra med långhelg. Dock jobbar jag på måndag, valborg, men vafan. Nej nu ska jag inte sitta här och babbla. Har faktiskt slutat för idag. Ha en bra kväll!


ÅRETS SOMMARPLÅGA?


Uppe med tuppen!

Dags att bege sig till jobbet!


FULLT

Händer så himla mycket i mitt liv just nu att jag inte har tid att blogga.
TACK OCH HEJ

PLUGGPLUGGPLUGG

Har ungefär såhär tråkigt när jag pluggar... fy fasiken

TRÄNING

Grymt nöjd med dagens träning. 20 minuter på cross trainern, ett varv i cirkelgymmet, stannade på magövningen och körde 10 rep på motstånd 8, gjorde 10 upphopp, körde 10 rep på motsånd 7 och 10 upphopp ända ner till motstånd 0. Alltså 80 upphopp och 80 situps. Avslutade träningen med att gå 5 minuter på löpbandet med lutning 6.

MYSHELG

Efter en myshelg med älsklingen hoppar jag ner i min nybäddade säng och myser med mig själv.
GULD!


TONI

Du är så söt när du sover.


REGN

Mot älsklingen i rimbo. Det blir en mysfredag utan dess like. Puss och kram


PLUGG

Pluggat matte hela kvällen, prov i matte E imorgon... Vi får väll se hur det slutar?

INTE BRA

Idag va det ingen bra dag. Kände mig inte alls på humör och känner att jag totalt tappat stinget för allt, orkar inte mer. Det är påtok för mycket nu, BLÄÄÄÄ! Längtar tills skolan är slut, fy fan va jag ska chilla!

MÅNDAG

Måndag och skola igen. Startade morgonen med att bli uppskjutsad till flygis för att fixa inpasserkort. Mamma skjutsade mig sen till skolan, vilket visade sig vara onödigt eftersom jag inte hade nån lektion förrän typ 12. Så satt å snackade med Matte till Rebecca anlände. Borde egentligen ha utnyttjat tiden till nått vettigt men så blev det inte. Åt lunch vid elva och sen var det dags för lite samhällskunskap... Gick tidigare från IT, kände att jag ändå inte fick nått vettigt gjort. Somnade på soffan när jag kom hem, käkade middag och sen tittade jag på film. Drog upp till gymmet vid 8 och kom just hem. Nu ska jag duscha och sen hoppa ner i sängen. God natt

FIN

Jag älskar dig


HEJ HOPP

Skjutsade mamma, pappa och syster på middag igår. Åkte till flygis för att handla middag till mig själv som jag skulle äta i min ensamhet. Mötte på Rebecca och Carro och hamnade hemma hos Rebecca där det bjöds på kyckling satay, mums. Åkte hem vid 8, skjutsade Carro till station. Åkte sedan hem och chillade lite, skulle egentligen få besök men de kom inte så jag slocknade i sängen halv 10. halv 12 ungefär ringde pappa och sa att dem ville ha hämtning men då sov jag som en stock, så slapp det. Blev väckte imorse av mamma då drog vi upp till flygis och köpte brakfrulle. Nu sitter jag hos Toni och ska snart dra å gymma. Ha en bra dag!

JOBB

Började 05.30 imorse. Packat varor och frontat. Man är ganska fin på händerna vid det här laget..har inga handskar än. Fick sluta 10.20 för då va allt klart. Möttes av snöstorm påväg ut. Fick sopa av bilen i typ en kvart. Körde rally hem. Tur att vi har vinterdäck kvar i alla fall. Konstigt nog kom jag inte upp för sista backen hem. Hjulen stod och spann och det luktade bränt så fick ringa på pappa som grejade det. HAHAHAHA

SE & NJUT

Igår påvägen ner i trappen fick jag se min kompis igen, spindeln. Mamma och jag hade panik och pappa va inte hemma... Vi tände lampan och tittade på spindeln hela tiden tills pappa kom hem. Mamma och jag ställde oss ute på altanen och skrek medan pappa dödade den. För er som vill veta mer, besök facebook. Laddade upp en film på hela scenariot.

På tal om spindlar så vaknade jag inatt av att jag stod i hallen med tänd lampa och skrek, hade tydligen drömt att en spindel attakerade mig...

DANSA, PAUSA

 


FREDAG DEN 13...

...Börjar bra? Gick upp klockan 5 och satt vi köksbordet och avnjöt en härlig frukost då jag får se världens största spindel krypa på golvet. I panik springer jag in i mammas/pappas sovrum där han ligger och sover. Rycker och sliter i honom för att väcka honom. Medan jag väcker pappa letar sig spindeln ut i lilla hallen, snabb som sjutton är den. Jag hoppar krigsdans och kastar glas-underlägg på den, men den dör inte. Istället kryper den upp en bit på väggen och in bakom bokhyllan, helvete. Tveksamt om man vågar ligga i soffan alltså.

Fortsatte morgonen på jobbet med att packa upp varor. Slaravade till det lite och det resulterade i att jag tappade ut en glasburk fylld med olja och soltorkade tomater, klantigt värre. Tur var att jag fick sån fin hjälp i alla fall.

Men dagen är inte slut ännu. Ska snart åka iväg och handla får se om nått händer då.

ERICA GENOM ÅREN

2007

2008

2009

2010

2011

2012


PUSS


Påsklovet

Jag har lanat med grabben min och André. Jag har firat påsk med grabben och hans släktingar. Jag har fikat hos mormor och morfar. Jag har öst på Mobet med E & T. Jag har varit i Stockholm och shoppat på Panduro. Jag har myst/ sovit över hos R. Jag har gymmat och gått med stavar. Jag har fått kläder av moster och rensat kläder. Jag har kört massor med bil. Jag har druckigt vin med fina tjejer och firat M. Jag har vart på "på G". Ah, det är nog det jag hittills har gjort!

 


SORRY FOR PARTY ROCKING

Har så fullt upp att jag inte hinner med att uppdatera. Men jag lovar att jag ska berätta vad jag hittills har gjort på lovet, men när det blir... Ja, det får vi se. Hoppas ni har ett grymt bra lov, det har i alla fall jag. Puss och kram alla kycklingar

<3


Jag älskar dig ♥


Nu är det nog dags att sova!

...........

blajajajaj

Jag har kuuuulukulukukkluklukll.....


HÄR SITTER JAG & HAR DET BRA!

Sitter & skriver labbrapport... Toni lanar med andré... så har inget bättre för mig första dagen på lovet. KUL

Påsklovsmys på Åtellet

 

 

 


Huvudvärk

Igår va ingen bra dag. Började med engelska nationella muntligt. Sen fick jag huvudvärk. Stressade till mammas jobb för att hämta bilen. Hämtade syster och skjutsade henne till friidrotten. Åkte ner på stan och plockade upp mamma. Åkte hem och kastade i mig maten. Va en snabbis på gymmet. Hämtade syster på friidrotten. Åkte hem och fixade power pointen med kelparna, duschade och pratade med älsklingen. Somnade på kvällen med huvudvärk också. Det var min dag igår!


@school

Sitter här i H104 med kelparna. Matematik E står på schemat, buuuhuuu....


Sleepy

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kasta mig i säng.
Imorgon väntar engelska nationella, ser inte fram emot det....

Gottegris


NEW IN

Införskaffade mig 3 par supersöta trosor och en mascara på rea idag. Supernöjd!

 


-

Eftersom att jag vet att Sandra tittar på min blogg varje timme så ska jag fanimej blogga varje timme jag är vaken i alla fall. Så nuru Sandra, nu kan du inte klaga längre. MOHAHHAHHA!

Nå?!?!?!?

Ändrat lite på bloggen. Vad tycks?

RÖSTA PÅ OSS!

Röst på Surfa Enklare i webbstjärnans tävling.
http://www.webbstjarnan.se/de-tavlande/?id=550


PUSS DÅ!

Vill bara skicka en hälsning till min man. Jag älskar dig


SKITVÄDER + KASS MAGE = DÅLIG DAG

Sitter här på IT-lektionen i skolan. Slutar snart... Dagen har varit sådär om jag ska vara helt ärlig. Ingen vidare värst bra dag om man säger så och när jag kommer hem måste jag plugga, bajs också vad tråkigt. Det är nog för att magen spökar och vädret är kasst.


BOTTEN-NAPP!

Nu är allt på botten... Orkar inte med skolan. Behöver ett påsklov nu! Men Sandra och jag fick i alla fall mvg på våra svenska C tal. Något positivt i alla fall.


TONI MY MAN

Jag älskar dig ♥

RSS 2.0