SJUK?

Känner mig så jävla varm, kanske är jag sjuk, eller så är det bara för att jag e så sjävla het

.

Sitter i skolan med får1 och kråkan. Schnajgel är inte här och bobby är i hallsta. Ska snart tillbaka till APU'n. TJOOOHOOO


FUNDERAR..

.. på nått sånt här. Men vart ska jag ha den?

FLOWER POWER

Teorikursen var grymt lärorik, tycker jag i alla fall. När jag kom hem la jag mig i soffan och chillade med syrran - Robinson 2011. Har precis lagt på luren, pratade med min snyggaste snygging och nu väntar duschen.

Min fina fönsterblomma som äntligen slagit ut

...

Happ nu har man ätit lite lunch i skolan med schnajgel och får1. Snart dags att dra till APU'n. GRYMT


NATTI

Imorgon är det dags för historia sen väntar en till vecka med APU. Ska även gå på teorilektioner med start imorgon. TAGGA

JAG ÄLSKAR MIN POJKE


FADE INTO DARKNESS


HELGEN UTAN BILDER

Har haft en grym helg. I fredags mös jag hela dagen med Ellinor sen träffade vi Therese och så drog vi ner på stan och shoppade lite. Sen åkte vi till flygis och köpte mat. Åkte hem till mig och chillade på ballen med god spagetti och köttfärssås som mamma fixat till de hade vi varma vitlöksbröd och en jätte god sallad. Efter de åt vi kladdkaka med grädde. Vi 9 kom Malin och Jossan hit och då blev det filmmys. The rebound blev de fast jag sett den förut. Vid 11, tror jag, kom Toni hit och sov här med mig, saknat honom. Igår bar det hem till Marcus och Karro för lite kräftis. Skit trevligt var det, dock slutade de som de sluta och jag och Toni fick skjuts hem av André, TACK. Idag har Toni och jag bara chillat, vart upp till Karro och hämtat cyklarna och sen åkte min babe hem. Ikväll ska jag bara chilla, göra lite läxor och sen hänga lite med Rebecca tror jag. PUSS PUSS

SE UPP...

.. För nu ska jag ut i traffiken

.

TURBULENS


SÅ KAN DET VARA

Hej bloggen!
Kände mig inte 100 frisk idag så stannade hemma från APU'n. Har därför passat på att städa här hemma, hjälpt mamma i tvättstugan och sen cyklade jag till skolan och åt lunch med Sandra, Carro och André. Ikväll ska min familj ha lite mys och äta lite kräftor osv osv.

UNDERBARA


FÖRSTA DAGEN

Första dagen på APU'n avklarad, härligt. Allt har gått skitbra idag förutom att jag är lite trött. Gick även på första historian idag och det verkar skit kul. Bara det att vi ska ha den läraren vi har nu i två veckor sen ska vi få en ny, så känns som att man inte behöver lägger ner så mycket kraft på historian just nu. Ska övningsköra med Pappi ikväll sen ska jag bara slappa och förbereda mig inför morgondagen. Men nu äre käk - Fisk och potatismos.

TITTA VAD JAG HITTA!


ERICA 2007


TÄNK OM TONI KUNDE GÖRA SÅ


IT'S FRIDAY

Äntligen fredag. Nu har jag gått 4 dagar i skolan och vi har i stort sett inte gjort ett skit, hade lika gärna kunnat vara ledig. Har börjat lite smått med projektet och jag tror faktiskt att det kan bli riktigt bra om vi nu kommer överrens i gruppen, vart lite tjafs idag men det ska nog ordna sig till framtiden. Lekte lite med Nilsson när jag kom hem. Sen drog pappa, jag och Rebecca ut och övningskörde lite. Åkte ut till Therese men hon var inte hemma utan vi fikade lite med Eivor sen åkte vi hem igen. Mamma hade lagat sik och potatis med romsås till middag, grymt gott var det. Just nu sitter jag och läser lite i körtkortsboken medan jag väntar på att min prins ska komma hit, inte träffat honom på en vecka typ.
Hoppas alla får en bra fredag, för det kommer i alla fall jag få. PUSS


LÄNGTAR EFTER DIG MITT HJÄRTA


HON ÄR NÖJD, NÖJD, NÖJD, KVINNAN HÄR ÄR VÄLDIGT NÖJD.

Både idag och igår har jag tränat på friskis och övningskört. Plus att igår städa jag hela badrummet när jag kom hem från aerobicsen och idag har jag köpt block och hängt med de två "b-ena" becczor och bobby. Var även ut med mamma en snabbis till kusinerna och lämnde lite kläder, de blev överlyckliga.
KÄNNER MIG SÅ JÄVLA NÖJD!


Foto: Årliga firandet att mormor

SUCK

SKOLAN HÄR KOMMER JAG.

MOT TANDLÄKARN

.

.


BÅT'N

Grymt trevligt igår på Ålandsbåten. Kvällen slutade hos grannarS med lite korvgrillning och annat. Men jag tröttnade och drog iväg till Mr. T 23.45. Vi kollade lite på film sen somnade vi, älskar att sova bredvid min pojke. Idag har jag, mamma och syrran varit i Täby C. De plockade upp mig i Rimbo sen åkte vi mot Täby. Hittade faktiskt ett halsband, en ring, en huvtröja och ett par thights, nöjd. Ikväll hoppas jag att älsklingen kommer hit, är på mys-humör men får se vad han tycker?

 


TRYCKER MIG IGENOM SKORNA, NER I JORDEN


DE SENASTE DAGARNA HAR JAG...

♦ Varit hos Tonis pappa på fika
♦ Övningskört + läst körkortsboken som en galning
♦ Fixat APU (tror jag i alla fall?)
♦ Myst med älsklingen hemma hos mig
♦ Spelat kort och myst med pokerligan hemma hos Bobby (Isabelle)

JAG ÄLSKAR ATT LIGGA I DIN FAMN


KELP?!?

Tänkte börja med att säga att Gröna Lund var grymt. Kom dit 11 och åkte 23, NAJS. Åkte det mesta kan man säga. Mamma och Lotta vann en fazer som familjerna delade på. Dagen efter, alltså i fredags, övningskörde jag på 70 väg med Pappa, gick sjukt bra. Sen var det bara att åka hem, slänga i sig gröt, packa och sen ner till station där jag mötte Carro och Isabelle. Dags att dra till Rebeccas landställe och mysa lite. Vi badade, åt god grillad mat, spelade kort såklart, myste och slutligen tältade. Idag när vi vaknade åt vi frulle sen drog vi och tog ett morgondopp sen begav vi oss till Norrskedika och gick på loppis hela dagen, rå-nice vare. Jag fyndade en plånbok för 25 spänn och en väska för 20 kronor, nöjd. Kom hem hit klockan 6, åt middag och sen har jag bara chillat och målat naglarna. Nu blir det film med mammi och pappi. 


NAILS


GRÖNA LUND, FAMILJEN HELLBERG + NILSSON


.

Sitter vid datorn och leker med bloggen medan älsklingen sover, KULT

MAKARONI

Idag drar jag till älsklingen och myser där hela dagen. Fuck off biatches

FULL RULLE KANELBULLE

Igår har jag:
◊ Kommit hem från babe
◊ Träffat på Malin & Jossan nere på stan, saknat er flickor
◊ Solat lite på baksidan här hemma
◊ Va ner en till sväng på stan med Therese & Ellinor
◊ Svängde förbi Becczor & Får1 och skrattade lite
◊ Åkte på bilbingo med Therese, Johan, Henke & Simon, men ingen vann..
◊ Hade sällis nästan hela vägen hem av Ellinor

Idag har jag:
◊ Övningskört, gick sjukt bra
◊ Solat en hel del
◊ Hjälpt mamma i tvättstugan
◊ Matat katten Bosse

Ikväll ska jag:
◊ Chilla
◊ Stryka lite kläder & tjäna pengar

BILBINGO IKVÄLL MED SNYGGINGARNA

Ganska så gammal & ganska så charmig bild.
ROSLAGS IN MY

RSS 2.0