STÄDTANT

Åh herre! Första dagen på nya jobbet idag. Inte kunde jag tro att det var sååå jobbigt att vara städerska, men det var det. Är lagom slut i hela kroppen nu efter 7 timmars konstant städning. Tur att syster fyller år idag så jag kan få unna mig lite godsaker. För det är jag värd efter dagen. Imorgon väntar ett nytt arbetspass, TAGGA!

HTC

Idag ska jag skicka in min älskade telefon på lagning... Vilket jag egentligen skulle ha gjort för längesen. Men har svårt att slita mig. Men idag är det dags. Kommer att sakna min HTC. Hoppas det går fort att laga den!

NEW IN

 
Svängde förbi stan igår och hittade dess två skönheter. 

TIPS

Torr schampoo - bästa produkten mot flottigt hår. Fungerar så jäkla bra.

FRÅN HELGEN




GLAD TJEJ

Fick ett samtal idag som gjorde mig G-L-A-D!

 

I'M SO EXCITED

Startar inlägget med att tacka Therese och co. för en grym utekväll i stan.

Igår firades min syster av släkten på mammas sida. Vi åt diverse olika kakor och minisemlor. Större delen av kvällen ägnades åt att leta efter en butik där man kan hyra film som hade den nyss släppta filmen "Hypnotisören" med Mikael Persbrandt. Efter x-antal ringningar hit och dit lyckades vi hitta ett exemplar på Preem. Så åkte fort dit och hyrde filmen. När vi sen hade sett filmen tyckte i alla fall jag att den inte var så himla bra tyvärr. Men det kanske främst beror på att jag jämför med boken...Så allt letandes var nästan förgäves, haha. Somnade sked med älskling runt 23.

Idag har jag främst slappat hela dagen. Knappt rört mig. Eller jo, följde med mamma och tvättade bilen. Nu ska jag alldeles strax inta soffposition och se "Så ska det låta". Imorgon väntar tidig uppgång och senare arbetsintervju - spännande.

SEGIS

Sjuuukt seg idag. Har hittills spenderat dagen under en filt liggandes i soffan och glott på tv. Känner mig inte 100 % frisk så idag blir det lugnt hela dagen. Möjligtvis en promenad lite senare. Har beställt sex böcker från Bokus idag som dimper ner i brevlådan och nån dag eller två. Det är liksom dags att ta tag i bokläsandet nu för det kommer jag inte komma undan i framtiden, tyvärr...

MAMMA ♥


COSY THUESDAY EVENING

Sitter i sängen i nattlinne med en handduk på huvudet och bara myser. Har nu på kvällen hunnit med ett gympass med Nilsson och även skrivit upp lite mer exakt vilka muskler som ska tränas på vilken dag, så att träningen blir ännu mer seriös. Ska om drygt en halvtimme bege mig och hämta mamma från jobbet. Sen blir det "Svenska Hollywood fruar" och soffhäng med mammi. God natt!

TJENIS PENIS

Sitter i skrivande stund hemma hos Reb tillsammans med Carro. Vi har en pysseldag och håller på att gjuta ljus. Har just avslutat en donken burgare och nu ska vi färdigställa våra ljus. Ikväll blir det träning med Nilsson på Friskis.
Have a great day!
 

GODMORGON TORSDAG

Idag ska jag hjälpa till här hemma med att dammsuga hela huset och skotta uppfarten. Senare under dagen ska Rebecca och jag gymma. Ikväll efter middagen åker jag till mig älskling. Så ser min dag ut!


Bjuder på en gammal random bild

DAGENS MOTION...

..Bestod av drygt 2,5 h i pulkabacken med Rebecca och Carro. Vi drack varm choklad, åt ostmackor och fnittrade som små barn.

Svängde sen förbi gymmet och köttade crosstrainer i 20 minuter. Ska göra lite övningar här hemma nu och sen ta mig en välförtjänt dusch.

Kram på er!





KVISTHAMRABACKEN

Fick för mig att jag skulle åka lite skidor nu på kvällskvisten och den enda som ville åka med var pappsen. Det va riktigt roligt trots att det bara är upp och ner, upp och ner hela tiden. Vi åkte väll i alla fall i 1,5 h innan vi tröttnade.

Nu ligger jag under min värmefilt som jag fick i julklapp och myser. Har precis ätit två hårdingar och druckigt te. Tänkte fortsätta läsa min bok nu - Hypnotisören. Efter det blir det läggdags. God natt!


SEMLA

Åt årets första semla idag tillsammans med syrran. Lite fredagsmys fika helt enkelt.


SEG

Ligger fortfarande kvar i sängen trots att jag va uppe halv 8 imorse och aggerade taxi åt mamma och syster. Har från sängen ringt och betalat USA-resan som går av stapel den 25 maj, GULD. Längtar som en tok. Ska alldeles strax försöka ta mig upp och äta lite frulle och bara lysa runt i min One Piece. Det blir en mysfredag helt enkelt. Blir även bjuden på middag ikväll hos Nilsson, kan det bli bättre? Nej tror inte det.

KUNGSBERGET

Ja, då va man nyss hemkommen från en tre dagars visit i Kungsberget igen, fast den här gången med pappa och syster. Allt har varit kanon. God mat, bra boende, grymma backar och vädret kan man heller inte klaga på: ingen blåst, inge snö eller regn och grymt underlag i backen. Dock ingen sol förutom sista dagen då det var sol men lite sämre backen. Men alltså inget att klaga på.

Efter att vi igårkväll kom hem åt jag middag här hemma och sen, trot eller ej, men jag tog mig upp med Nilsson och körde ett gympass fast jag var helt död i benen.

Idag är det onsdag, ny dag nya möjligheter. Har hittills tagit mig en välförtjänt sovmorgon. Ska snart gå upp och fixa frukost och göra mig i ordning. Klockan 14 kommer älsklingen till Norrtälje och då ska vi gymma. Den hem till mig och mysa hela kvällen.

/ Puss puss



BILDER

Här kommer bilderna jag lovat. Låter bilderna tala för sig själva.
 
Bilder i kronologisk ordning några är från dagarna innan jul, några från julafton, dagarna innan nyår och nyårsafton.
 

FREDAG 4 JANUARI 2013

Åkte till min älskling igår. Vi tittade på första Sagan om ringen filmen. Jag tänkte att det liksom var dags nu då jag inte sett någon av filmerna innan. Men orkade bara titta på en sen somnade jag. Vakande dock när älskling stängde av datorn och då kunde jag inte somna om. Låg nog vaken en timme och sen sov jag en timme och så höll det på ända fram till kl 05.00 ungefär då somnade jag och sov till 11 någonting. Då åt vi frukost - två knäckemackor med ost och smör och ett glas mjölk. La mig sen i sängen och läste ett kapitel i boken jag just nu läser: Lars Kepler - Hypnotisören. Sen fick älsklingen för sig att vi skulle bada lite badkar och det gjorde vi, mysigt. Åt lunch efter de och åkte hem 16.00.

Nu har jag precis avslutat middagen och chillar framför tvn. Jobb kl 06.00 imorgon, taggad?

PICTURES

Bilder på allt kommer senare!


SLUTET AV 2012

Julafton firades hos mina kusiner + mormor & morfar. Träffade tomten, åt god julmat och fick fina julklappar. Jag fick: en eltandborste, presentkort på Inter Sport, en poncho, skinnhandskar, en bh, ett par trosor, en t-shirt, 3 böcker, en värmefilt, presentkort på H&M, en parfym, duschkräm + bodylotion och en pajform (julklapp från jobbet). Plus att jag dagarna innan jul vann 2 biobiljetter och ett presentkort på H&M värt 100 kr.

Den 25 var jag ganska seg. Tog först en sovmorgon innan familjen återigen begav sig till kusinerna för att äta upp resterna som blev kvar av julmaten. Efter lunchen åkte alla i samlad trupp in till Norrtälje för att se "Sune i Grekland" på bio, Toni var även med då. Efter bion väntades lax i ugn med pressad potatis, kanongott. Toni åkte sen hem på kvällen.

07.00 dagen därpå åkte jag, tillsammans med 3/4 av familjen Nilsson + Viktor till Kungsberget. De två första dagarna var det molnigt men lagom temperatur och ingen blåst. Den sista dagen var det klarblå himmel och skinande sol. Åt hamburgare i backen till lunch alla 3 dagar. Plus att jag åt paj, pizza och kinamat till middag. Ingen direkt hälsoresa med andra ord... Va helt slut i kroppen och framförallt benen på fredagskvällen hemma i soffan.

På lördagmorgon åkte mamma och jag till elgiganten och jag köpte min efterlängtade systemkamera - Sony Alpha 37. På kvällen åkte jag till min älskling som jag saknat en hel del. Vi kollade på film och hade det mysigt. På söndagen tog vi det bara chill och till middag bjöds det på pizza. Senare på kvällen åkte jag hem.

Dagen efter, alltså måndag - Nyårsafton åkte jag tillbaka till Toni. Vi, tillsammans med tonis lämna och bror åt inbakad fläskfilé med potatisgratäng till middag. På kvällen drog vi vidare till Gidlund och Petter va snäll och hämtade oss. Vi spelade massor med olika spel under kvällen. Bland annat poker. 00.00 firades det nya året in. Blev en lyckad kväll trots att det bara va vi.

Den 1 januari 2013 va seg. Trots att jag i stort sett inte drack någon form av alkohol. Ja bortsett från en öl och lite vin. Vaknade 12 och degade bara hela dagen. Åkte hem tillsammans med Rebecca som också firade nyårsafton i Rimbo. Somnade gott när jag kom hem.

Igår va jag i Täby centrum med Carro, syrran och Clara. Va mest skit men hittade ett par röda lack-tights på rea för endast 50 riksdaler. Det va egentligen bra att jag inte hittade något mer för jag måste spara pengar till det här årets alla äventyr som jag ska på. Vid 17-tiden när jag var tillbaka i Norrtälje gymmade jag med Rebecca och efter det hjälpte vi mamma att storhandla på flygis. Avslutade kvällen med en dusch och intog sen soffläge och tittade på Fjällbacka morden.

Idag har jag inga direkta planer mer än att ta det lugnt och sen ikväll eventuellt åka till min älskling och mysa, men det återstår att se.

Ha en bra dag alla där ute! Kram

RSS 2.0