HAMBURGARE

Nu är grillen tänd och grönsakerna gjorda. Blir lite extra lyx till lunch idag, för det är ju trots allt min sista dag. Gubbarna sliter där ute i regnet, medan jag står här och grillar under tak. Dock måste jag gå hem idag... mindre kul. Hoppas att vädret har lugnat sig tills dess i alla fall.

SISTA DAGEN

Idag är det sista dagen jag är på bygget i Färsna och det kändes liksom inte mer än rätt att jag köpte med mig 3 nybakta längder. Klockan 9 är det dags för morgonfika. Visst ser det lockande ut?

GO HARD OR GO HOME




SMÅ & NYKÄRA


FÖRBUD

Det är inte bara jag som tycker den här ser god ut eller hur? Men har man förbud så har man. Eller hur Rebecca?

LOOK AT ME NOW


Jag
Älskar
Dig

Ingen sol så långt ögat når... Men som man brukar säga: "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Så det var bara att dra på sig regnjackan och brallorna och hoppa på cykeln och cykla till jobbet. Tur att man är kontorsnisse så man slipper stå ute i regnet. Lider med gubbarna som måste stå där ute och arbeta...

25+A2

Vart en sväng till friskis idag i alla fall, trots att min nya aerobicspolare inte kunde. Två ord: Roligt & extremt jobbigt. Efter en dusch, X-factor & två hårda mackor ska jag nu lägga mig i sängen med ett leende på läpparna. För det är inte vilken dag som helst idag. Utan det är den 25, och vad betyder det? LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!

I'M ALL YOURS

 

GOD NATT






AEROBICS

Hör upp! Nu ska jag berätta något...
Kan ni gissa vad jag snart ska göra? Jag kan ge er ett tips. Läs rubriken så förstår ni nog. Jag ska nämligen snart bege mig till friskis för att köra ett aerobics-pass, vilket var år och dar sedan... Vi får se hur det går.
Önska mig lycka till!

PÅ JOBBET

Hej alla där ute!
Sitter just nu på jobbet. Har idag hunnit fixa skyltar som ska sättas upp som vägvisare till bygget. Jag har även tagit kort på gubbarna som jag ska använda i min platsinfo-presentation som jag har fått i uppgift att göra. Jag ska alldeles straxt bege mig ut och dela ut brev till grannarna som bor runt omkring bygget. Så dom också blir uppdaterade om vad som händer och sker.
 
Ha det gött!

TAKIDA GRÖNA LUND 2012-09-20




2012-09-18


DET MESTA REGNAR BORT

Ja alla har vi nog märkt att det regnar ute idag. Thomas Ledin hade nog rätt, sommaren är kort. Alldeles för kort. Hösten är redan här och träden börjar sakta skifta allt mer i orange och rött. På vissa håll har löven redan börjat leta sig ner mot marken. Mornarna blir allt kallare och mörkret faller fortare om kvällarna. Höstens virus är vanliga och immunförsvarets barriär har svårt att stå emot alla. Därför är det dags att  klä sig varmare så man kan leta sig ut i höstsolen för att ta in lite viktiga vitaminer så man håller sig frisk och klarar sig under vinterhalvåret. För nu vet man aldrig hur länge vintern håller i sig.

Fråga: Vad händer i mitt liv då?
Svar: Ibland alltför mycket...
 
Jag jobbar nu förtiden för fullt på NCC och just nu är jag på ett bygge i Färsna. Nu kanske ni undrar hur jag fått jobb på NCC. Jo, jag blev nämligen antagen till ett nytt intiativ från Nordstjernan som heter Tekniksprånget. Dit kunde alla som slutat teknik- eller naturprogrammet söka. Man kunde söka en rad olika stora företag, såsom Ericson, Ramirent, Volvo och några till. Mitt val föll kanske ganska naturligt på NCC eftersom farfar jobbat på NCC och då kändes det liksom lite rätt. På bygget har jag fått en rad olika småuppgifter och på fredagarna träffar jag de tre andra som också är på min avdelning - Bostad. Vi håller på med ett projekt som är fortfarande är lite hemligt.
 
Förutom att jobba på NCC spenderar jag varannan helg på MRC STHLM. Där jag arbetar som varuplockare i ICA-butiker. Mitt schema är alltså ganska så tjock och det finns inte mycket tid till att umgås med min fantastiska pojkvän. Och när vi väl träffas sover jag nästan bara...
 
Jag lever helt enkelt ett ganska häktiskt liv och det är mycket som händer runt omkring mig. Ibland är det roligt att ha många bollar i luften. Men ofta blir det jobbigt och det tär på både min kropp men även mitt humör. Kanske är det dags att jag taggar ner lite?

NCC

Här jobbar jag.
 

ÄLSKADE SYSTERYSTER


MAMMAS INBAKADE FLÄSKFILÉ MED KANTARELLCANTADOUE


RSS 2.0