RANDOMS




CV & BIOLOGI!


Fullt upp hela dagen. Skola till 16.10 cirka. Delat ut CV, varit precis överallt men ska dela ut mera på onsdag. Käkat middag. Sen pluggat biologi resten av kvällen. Tränat lite har jag också gjort, armhävningar & situps. Tog precis en dusch och nu ligger jag helt slutkörd i sängen. Tack & godnatt!

SÖNDAG




Dagen har bestått i att städa rummet och hjälpa mamma och fixa inför min systers släktkalas. Trevligt värre, småkusinerna är här också, kul. Men jag har flytt fältet och ligger i sängen och bloggar istället, haha. Nej, man kanske ska gå & vara lite social i alla fall. 



TACK & GOD NATT!


GE MIG LITE SOMMAR VAAAAA!!??!?!?!?!


LÖRDAG


Toni sov över hos mig inatt, sjukt mys. Har saknat den grabben. Imorse gick jag upp 9. Öppet hus på skolan, så det var bara att pallra sig dit. Om det var kul, det vette fasiken... Fick lunch i alla fall, det var väll det enda positiva. Sen kom toni till skolan och sen gick vi hem till mig igen. Myste lite, sen tog han 17.30 bussen hem. Käkade oxfilé till middag med min familj och nu sitter jag hos becca och myser med henne lite, eller ja, jag sitter ju här :)

MorrN morrN!

Det är fredag idag & det gör mig jäääääätte glad. 
Nu ska jag till skolan, vilket gör mig mindre glad. 
HEJ DÅ!


:)))))))

Tänkte bara säga att det blev en grymt lyckad kväll på G. Malin och jag lyckades få ihop ett sjukt bra rim till kortet och jag tror Therese blev överraskad. Så tack tjejer (& pojkar) för ikväll, det måste vi göra om. Och återigen Grattis Therese!

Imorgon ska jag träffa älsklingen, saknat honom. Får se vad vi hittar på för bus, hihi. Aja, men nu är det duschen som gäller. Puss&godnatt



LÄNGESEN

Du var gammal
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog



GRATTIS SNYGGING PÅ 18 ÅRS-DAGEN!

Du betyder vännen


zZzZzZZZzzzzZzz

Nu har jag duschat, skrivit CV och laddat hem musik. Nu är det dags för macka och sen väntar sängen. God natt



"KAN DET VARA EN NEGER?"

Ännu en dag avklarad i skolan. Först biologi på morgonen. Lååång genomgång sen film om apor, kul. Resurs = noll. Jag, Becczor & Carro prata sen med Henning och privata grejer, så skönt att få ur sig allt. Hade inte räknat med att det skulle ta en timme, vilket det gjorde. Skyndade oss till matsalen. Kassler, potatis och rödvinssås, gott. Sen fysik, fick tillbaka provet vi gjorde igår. Lyckades iaf få 15/20 VG, så jag är rätt nöjd med de. Sen IT i tre timmar. Har nog aldrig upplevt att IT lektionen var så lång. Kul hade jag i alla fall. Jag och Sandra håller på att smida planer inför vår redovisning, kommer bli så jäkla bra asså. Kom hem och slängde i mig lite pyttipanna med stekt ägg. Har just bytt om och ska snart åka upp till friskis. Livet leker fuckers

19.39

Som vanligt fullspäckat. Skola, skola, skola och skola. Idag har jag gått i skolan, haft prov som gick skit bra, gått hem och lagat middag till syrran och mig och bakat. Nu håller jag på med hemligheter samtidigt som jag snackar i tele med toni. Taggar inför torsdagen då min fina vän Therese blir 18. Då blir det middag på G med massor med fina personer. Har även slutit fred med en kompis, vilket känns riktigt bra faktiskt. Så nu är alla bekymmer för tillfället (i alla fall) borta. SKÖNT!
Pussssss ♥

 


BLEV HJÄLPLÖST FÖRÄLSKAD, OBESKRIVLIGT TAGEN, SOM OM JAG LÅG NER PÅ MARKEN & BLEV SLAGEN

jag älskar dig ♥


FULLSPÄCKAT!

Oj oj oj vad det händer mycket. Har inte haft tid att sitta här på hela veckan. Mycket plugg, träning osv... Gick på världens roligast träningspass i onsdags, dans på friskis. Super kul var det i alla fall. Har fått tillbaka en labbrapport som jag fick MVG på, om jag är nöjd. Lämnat in två stycken engelska uppsatser. Hoppas på höjt betyg i engelska A, men vi får se vad som händer. Igår, fredag, fick mamma och jag värsta rycket så vi städade hela badrummet på neder våningen i 3,5 timmar. Vi är inte kloka asså, haha! Fint blev det i alla fall. Vi ska nämligen renovera badrummet där uppe så nu måste allt skit ner i syrrans och mitt. Kommer inte bli kul på mornarna när alla ska samsas om en spegel. Ikväll kommer toni hit, ska käka lite pizza och bara mysa. Tror nilsson kommer förbi också, kan bli trevligt. Puss puss


13.04

En vecka har gått i skolan och vi har redan fått läxor. Helt otroligt asså. Men det är bara att bita ihop. I torsdags åkte jag och några klasskompisar pulka efter skolan, riktigt kul va det. Skrattade som galningar, haha. Igår va Nilsson här och joinade mig i min ensamhet. Syrran tog hit Clara också så vi satt och spelade "Med andra ord" hela kvällen. Becca sov över här också. Idag har jag vaknat, käkat frulle, städat och pluggat. Nu blir det lunch, gårdagens middag som jag lagade, laxpasta, smarrigt värre. Sen vidare med mamma, lotta och becca till friskis för ett bas-medel pass eller va det var. Sen lämnar de mig på station så åker jag raka spåret till toni. Jag, toni och hans bror ska laga middag och ha det trevligt ikväll. Kan bli nice. Och imorgon ska jag förmodligen åka skidor i kvisthamrabacken med Becczor. Det var allt för mig för den här gången. Puss&kram

DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN!

Tillbaks till skolan, tillbaks till gamla rutiner och även nya. Skolan var kul. Kul att komma tillbaka till alla mina trevliga klasskompisar. Lång skoldag, skulle slutat 16.40 men fick gå 16.15 som tur var. Fick skjuts hem och sen skjuts upp till friskis. Mycket folk, fler än jag som känner ångesten efter jul. Men nu är jag på spåren igen. Back on track som man brukar säga. Nu jävlar ska det bli ändringar i mitt liv. Ska bli en sundare och friskare människa, de ni. Nu är det bara till att fortsätta plugga, älskar att skolan är igång igen. Puss på jul-skinkan

GaLeeEEEeeeTTTTT NaJsSSss!!!!!

Chillkrök igår och idag. GaleT najs. Drog upp till statiol med människor, haha. Köpte en french hotdog, mums. Klockan 2 va toni och jag hemma, efter en lååång väg hem. Först från vigelsjö till statiol sen hela vägen hem, ja fyyyyfan kan man säga. Idag va det hemma hos elias vi va. Mycket folk i alla åldrar. Va väll trevligt. Många ansikten man inte sätt på mycket mycket länge, så det va kul. Nu sitter jag i sängen och börjar småtagga inför skolan som börjar på måndag. Om jag längtar? Eeeeh ja, som fan, elllller?

6 MÅNADER <3

Älskar dig av hela mitt


NU ÄR GLADA JULEN SLUT SLUT SLUT, JULEGRANEN KASTAS UT UT UT!

Jaha, då har man städat ut julen. Ut med alla tomtar och in med vårkänslan. Så nu är det så rent i mitt rum att man bokstavligen kan slicka på golvet. Idag/ikväll ska jag träffa älsklingen, ska förmodligen käka lite jag, han och stoffelina. Sen... ja vad händer sen? Det får vi helt enkelt se, vart kvällen slutar!
Puss&kram


2 år gammal bild

BANGKOK HILTON!



Igår såg jag den här filmen ovan. Det var nog tamijävulen bland den bättre på mycket mycket länge.
Dock 3,5 h men absolut sevärd. Jag kan varmt rekommendera den!


SLEEP OVER AT THERESES HOUSE!



Oj oj oj, har inte hunnit uppdatera sen nyår. Har haft alldeles för fullt upp. Jag har i alla fall varit med toni. Firat min faders halvsyrras kille som fyllde 30. Jag har kört rally. Jag har varit hos Toni. Jag har varit med Rebecca på stan. Jag har sovit hos Therese. 

Och nu sitter jag i Thereses säng medan hon duschar. Utanför fönstret är det total snöstorm, som vi är så gott som fast här ute på landet. Men men, om vi har tur kanske vi kommer härifrån snart!
PUSS


RSS 2.0