"Hörru räkzor"

Efter en lång dag med två prov tyckte jag att jag kunde gotta mig själv lite så jag åkte till norrköp och inhandlade en stor fet godispåse. Nu blir det paradise hotel och sen ska jag, mot min vilja, plugga. Åh vad jag älskar livet ibland.




söndag

God morgon!
Syster bjöd på nygräddade scones till frukost. Sen gick vi ut och delade ut all reklam. De tog oss 1 h och 15 min. Så nu sitter jag här med rosiga kinder och är helt slut. Ska ta tag i pluggandet nu sen kommer nog toni förbi.
Puss och kram


det är lördag idag, och det gör mig jätteglad

Godmorgon. Toni va här igår, hur mysigt som helst, saknat den grabben kan man säga. Idag ska hela familjen ner på stan och titta på slalomskidor, grymt! Sen ikväll blir det middag @ nilsson och lite mys, förmodligen ska jag försöka plugga lite också, om jag orkar...

HEEEEELG!

Idag har jag varit i Arninge med far och mor. Har kikat på kakel till vårat badrum som ska fixas till. Stannade till på MAX och drog i oss en fet burgare. Nu är jag hemma igen och det är fredag, hur underbart är inte de? Var ju som sagt hemma från skolan idag med eftersom jag inte känner mig riktigt 100, men på måndag blir det nya tag igen.
I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Ska bara ta det lugnt och imorgon ska jag spendera dagen med the Nilssons, blir nog grymt.
Puss och nyp i skinkan

JAG ÄR FAN KÄR I DANIEL ADAMS-RAY


Sjukling

Det är inte så dumt att vara sjuk ändå.
Bara ligga och dega i soffan en hel dag och sen kebab&pommes till middag, yummi.

BIRTHDAY

Har haft en grymt bra helg och en grymt bra födelsedag! Kan inte klaga på några punkter alls.
Peace



Mobilkåt

Igår fick jag ett märkligt samtal, hihi!

helg igen

Äntligen är det fredag, hur underbart känns inte de? Haft en grymt rolig vecka som avslutades med skoj på idrotten. Ikväll ska jag bara chilla @beccas house. Imorgon kommer släkten och firar mig + becca & toni. På kvällen ska jag dra ut med ellinor och lisa, sen får vi se vad som händer. Toni ska sova hos mig också och på söndag ska jag fira mig själv, eftersom det är då jag fyller sen ska jag förmodligen plugga lite om jag orkar. Och på måndag är vi lediga! FETT SOFT HELG DET KOMMER ATT BLI!

HIGH ON LIFE FFS


take me away

Fredag imorgon, oooh vad jag längtar. Har dock varit en skit rolig skolvecka. Var länge sen jag vaknade och faktiskt såg fram emot dagen, underbart. Nu är det bara att skriva klart idrottsarbetet, sen är jag fri från plugg, iaf ett tag, får se hur länge det varar.
Pysssss

RANDOM


älskar dig rebecca <3


sanningen gör ont

Ibland blir jag bara så himla arg på alla människor på hela jorden.... Vill inte att folk ska gå å vara sura på mig, hatar när det är så. Hade bara lust att säga det här.
punkt

Just a dream

Godmorgon!
Vaknade upp i rebeccas soffa. Haha, sov skit dåligt inatt, drömde om skolan och att jag hade massor med läxor, vilket tyvärr är sant så jag ska försöka plugga lite idag. Sen kanske jag ska träffa toniboi också, om han vill. Han lanar nämligen med några pojkar på brännes, hihi. Becca och jag sitter och chillar galet i soffan nu, har just ätit frulle.

jag älskar dig så otroligt mycket Toni Johansson


SÅ HÄR KUL HAR JAG OCH BECCA, ELLER JA... JAG HAR IAF KUL! HAHAHAHAHAH!








JUST THE WAY YOU ARE


2 november 2010

Jag och älsklingen va som sagt i täby c i söndags. Jag hittade en mössa och armband, present till rebecca som har brutit foten och har gips, stackars henne ♥ sen köpte jag en present till mammi som fyller år imorgon. Toni köpte två tjocktröjor och en mössa. Det va jättemysigt att gå runt hand i hand med honom. Vi käkade en inte så romantisk lunch på donken. Kom dit typ 1 och åkte hem vid 4. När vi väl var hemma fick vi en grymt god middag som mamma lagat. Kycklingfilé, potatisklyftor och beasås. Sen tittade vi på nya beck-filmen, levande begravd, lite rädd va man allt. Tur att jag hade min bumbibjörn bredvid mig som jag kunde krama om. Vi somnade direkt efter filmen.

Igår slappade jag hela dagen. Toni somnade i soffan för att han var så trött. Vid sex drog jag och tränade lite aerobics, precis det jag behövde. Kom hem och tog en dusch och gick över till becca och underhöll henne lite! Kom hem lagom i tid då mamma precis kom hem. Tittade lite på tv sen kröp jag ner i min stora säng själv...

Vaknade imorse med ett leende på läpparna. Känner mig väldigt utvilad och glad. Idag ska jag handla lite och förbereda en överrasknings middag till mamma och pappa. Eftersom mamma fyller idag. Sen ikväll kanske jag ska träna eller så ska jag träffa toni, får se vad som händer.
// Kisses and hugs

RSS 2.0