RESFEBER

Nu är alla resväskor packa och nu känner jag att jag börjar få lite resfeber. Det blir nog svårt att somna inatt kan jag tro. Eller så somnar jag som en stock, är ju trots allt ganska så trött. Tänkte lägga mig i soffan nu och glo på svensk tv lite. För det lär jag inte få se på 2 veckor. Ska försöka uppdatera när jag är borta. 
Vi hörs när jag är framme!

1

Idag ska allt packas och förberedas. Imorgon åker vi upp i luften och iväg till solen och värmen. Jag ska ner på stan idag och klippa mig tänkte jag och sen packa handbagaget och måla naglarna och fixa.

WOOK

Sitter vid köksbordet och väntar på maten. Idag serveras wook a la mamma. Vrååååålhungrig nu!

JOBB JOBB JOBB, STÄDA STÄDA STÄDA

Dagens aktivitet bestod av jobb. Kul? Njae, inte särskilt. Jobbar in i det sista men snart ska jag få njuta av sol och värme i två veckor. Åh, vad jag längtar. Thailand, här kommer jag!

MORFAR 70 ÅR

Helgen på Saltsjöbaden var trots sina incidenter riktigt lyckad! 
 
 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLINGEN MIN!

 
 
 

SALTSJÖBADEN

Mot Saltis för att fira morfar!

FREDAGSMYS

Ligger i soffan och degar. Har ätit god middag, choklad, snacks och glass. Känner mig mer än nöjd. Ikväll blir det bara chill hela kvällen framför tvn. Imorgon åker familjen, moster&morbror + kusiner och mormor och morfar till Saltsjöbadens Grand Hotel. Ska fira morfars 70 årsdag. 
God natt! Så hörs vi imorgon!

LIKE HOME

 

BREAKFAST


NEW IN - EARRINGS


FETTISDAGEN

Klart man ska ha en semla när det är fettisdagen. 

TIPS

Tänkte passa på att tipsa om något som kommer vara väldigt hett i vår eller ja som redan nu har börjat komma. Nämligen vita jeans. Dessa är från Bubbleroom

NYDUSCHAD LIGGER JAG I SÄNGEN

God eftermiddag!
Imorse var jag uppe med tuppen. Eller innan tuppen faktikst. Gick upp klockan 05.00 och pallrade mig till jobbet. Körde helt själv idag och det gick svinbra, STOLT. Va klar typ 11 och då åkte jag hem och blev upplockad av mamma på station. Vi åkte och handlade lite sen hem och käka lunch. Nu ligger jag nyduschad i sängen och bara chillar, SKÖNT!!!!

OUPS

Dessa två godingar är påväg hem till mig. 

LÖRDAG

Hej lördag! Jobbade imorse i rimbo. Har sedan jag slutade inte gjort ett piss typ. Tänkte att jag ska ta mig upp till gymmet och köra skiten ur mig. Ikväll väntar ett snabbt besök på moset. Vann ju gratis entré till Shotgun crackers som spelar där ikväll och det kan man ju inte missa. Jag får helt enkelt va trött som en apa på jobbet imorgon...

SVERIGE - ARGENTINA

MAGISKT ♥

AVOKADOSALLAD

Tog en promenad med Rebecca i snöstormen och köpte en avokadosallad ivar, sjukt fräscht. I skrivande stund sitter jag och taggar inför matchen ikväll, Sverige - Argentina. Jag ska nämligen dit och titta! TAGGA!
 

JAG ÄLSKAR DIG HJÄRTAT ♥

 

GODMORGON SNÖSTORM

Vaknade av att Rebecca ringde. På dagens schema stod det att hon och jag skulle ta en promenad i solskenet till gymmet. Men när hon sa att jag skulle titta ut genom fönstret så va jag inte lika taggad längre... Så istället ska vi vänta och se om det kan lugna sig lite där ute och sen ska vi ta en kort promenad till pizzerian och köpa varsin avokadosallad. MUMS

DUSCH

Nu ska jag kasta mig in i duschen för 21.00 ska jag inta horisontellt soffläge och titta på Maria & Mindy - Bff

HALLON SMOOTHIE

Avnjuter lite hallon smoothie efter gympasset med Rebecca. Lagom mör nu...

NEW IN - HOLLISTER

Här kommer en liten sneak peek på mina nya Hollister jeans och skärp.

VÅRENS/SOMMARENS MUST HAVE

Vit skinnjacka och vita converse är något jag kommer bära i vår och i sommar.
Matcha detta med en färgglad blus och vita jeans. Supersnyggt till solbränd hud. 
 

TISDAG 5/2

Hallå där!
Dagen började på ICA rimbo. Efter att ha städat hela butiken var det dags för lite fika för att sedan dra iväg på hemstäd. Hela dagen gick fort och fick sluta halv 12. 
 
Nu har jag precis ätit en baugette med bacon och grönsaker och druckigt en Celsius. Laddar upp inför kvällens gympass med Rebecca. 

DAGARNA RULLAR PÅ

Hej på er!
Jobbade min tredje dag idag på Ren Jämt. I dag flöt det på riktigt fint och jag känner mig mer taggad nu än vad jag kände mig i fredags för då va allt bara skit. Skulle egentligen ha åkt på hemstäd idag men det blev uppskjutet till imorgon istället, så slutade klockan 10 idag. 
 
Tänkte passa på att berätta vad jag har gjort i helgen...
I fredags jobbade jag först och sen drog jag till älsklingen en snabbis. Åt lunch och duschade. För att sedan ta mig in till stan för en återträff med Tekniksprånget. Det var väldigt trevligt och det bjöds på kycklingwraps och diverse alkoholhaltiga drycker. Efter träffen åkte jag och Reb via Rimbo för att ta hem bilen. Va hemma runt åtta snåret och då åt jag gårdagens pizza till Gladiatorerna. Va sjukt seg så låg i soffan hela kvällen tills jag skulle plocka upp syrran som va hos en kompis. 
 
I lördags vaknade jag tidigt, åt frukost och sen bar det iväg till Täby C med syrran. Hittade inte så värst mycket. Ett par jeans från Hollister som va på rea. Kostade endast 169 kronor, därför slog jag till. Fick även med mig lite smink hem. På kvällen var det premiär för årets Melodifestival och då passade jag, Reb & Carro på att ha det lite mys med popcorn, grönsaker och dipp. Senare på kvällen kom älsklingen hit.
 
Igår, söndag, tog jag mest bara lugnt. Åkte en sväng till FH med älsklingen men hittade inget roligt. Åt en god middag bestående av lövbiff och potatisgratäng. På kvällen tog jag en promis med Nilsson. 

RSS 2.0