HEJ


RE
MI
FA
SOL
LA

HÅNGEL


GISSA VAD SOM DÖLJER SIG I DEN HÄR BOXEN?


JAG ÄLSKAR DIG


I'M ALIVE

Hej, jag lever. Hejdå!


GRATTIS SNYGGING!

Middag i stan ikväll med alla tjejer för att fira Ellinors 18 års dag ♥!

HJÄRTA


HELGEN

Det var rena turen att jag vaknade på skolavslutningsmorgonen, farmor ringde och väckte mig. For upp som ett skott, slängde i mig frulle, packade väskan, fixade mig och drog iväg på cykeln. Kanonväder var det ute. Aulasamling med sommarsånger i en timme, sen fika i klassrummet. Sandra hade bakat jättegoda kladdkakor som alla smaskade på. Sen var det tack och hej och vi tjejer drog oss ner mot parken. Där spelade vi kort, fikade och käkade pizza som jag, becca och sandra cyklade och köpte. När vi hade tröttnat drog vi oss vidare till kärleksudden och där befann alla småttingar sig, jävla liv. Jag tog i alla fall ett efterlängtat första dopp för i år, grymt jäkla skönt var det. Efter det drog alla hem till sig, eller ja sandra drog innan kärleksudden. 


På kvällen bjöd jag och rebecca in oss själva hos andré och sandra. De höll på att grilla för fulla muggar när vi kom. 12 pers var vi som satt och myste. Sen var det dags för kubb, 4 lag med 3 i varje. Jag, andré och johan förlorade hela skiten tror jag. Men sen andra rundan när tjejerna körde mot killarna ja då jävlar visade jag vad jag gick för, men inte vann vi för de. Efter kubbspelet visste vi inte vad vi skulle göra så sandra och jag slängde snabbt ihop en femkamp som jag tror var uppskattad av alla, jag hade kul i alla fall. Kasta ner fem kubb med 5 kubbpinnar, hålla pingisboll i luften inom laget, kasta stövel i rockring, föra en rockring över allas armar inom laget, kasta 3 olika bollar i hink, eller vattenkanna om man vågade. När väl myggorna började komma cyklade jag hem och klädde på mig men när jag kom tillbaka började alla röra sig inåt. Då spelade vi "med andra ord", och alla gapskrattade. Efter de utmanade jag killarna på poker och jag vann över alla. Vid 23-tiden drog sig alla hemåt och jag somnade som en stock i sängen. 
På fredagen var det dags för student för älsklingen och hans tvillingbror. Köpte två stycken jättefina rosa rosor, och sen hade jag också köpt en parfym till min pojke. Cyklade ner till roden och där var det smockat med folk. Precis i tid träffade jag på tonis familj och då sprang alla ut. Men eftersom vi stod längst bort så tog det ju lite tid innan toni och markus hittade dit. Båda två var grymt stiliga. Fick träffa tonis farmor för första gången också. Efter lilla mötet med oss hoppade de upp på flaket och åkte iväg. Det var skit coolt att se, de fick mig att längta tills jag tar studenten nästa år, jävlar vad jag ska ösa då. Lastbilarna och traktorerna åkte genom stan ner till parken. Jag och rebecca, som jag träffade på bland alla människor, cyklade ner dit och sa hej till toni igen. Sen cyklade jag hem, tog en kalldusch och sen kom tonis familj och hämtade upp mig och vi åkte hem till dem. Fixade med bord och dukar, blåste ballonger och förberedde inför alla gäster. Tonis mamma Carina bjöd på jättegod mat, åt som en galning. Sen var det dags för presentöppning. Som jag skrev tidigare så fick toni en parfym av mig och av alla andra fick han: en klocka, halsband, 2 stycken Lasse Åberg glas, pengar osv. Vid 8-tiden lämnade vi kalaset och drog in mot norrtan. Där mötte vi marcus, marcus och andré. Vi 7 förade lite hos marcus och sen gick vi mot piren. De förstnämnda boysen hade ju köpte biljett så det kom in direkt. Men de andra hade ingen och jag är för liten. Så vi stod i kön ett tag, men det gav inget resultat så vi drog och fick med oss lucas som också går i tonis klass. Vi gick runt på stan och sen mot mobergs och sen till donken. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde den kvällen. Halv 3 var vi hemma och då däckade jag och toni i hans säng.
Direkt när jag kom hem från toni packade jag väskan och drog med lill-rebecca ut till singö. Träffade på världens skumaste tant på bussen som vi skrattade åt. På singö solade vi, badade vi tunna, bastade, åkte till sandbanken med båt, åt god mat, spelade kort och yatzy, diskade, spelade gin-rummy med ann-marie, låg uppe på nätterna, tittade på film osv osv. Grymt skön helg på singö kan man säga.
Åkte hem med mats och ann-marie i morse klockan halv 6. Va i norrtan halv 7, då gick jag och la mig och vi 10 ringde pappa. Va nämligen hos tandregleraren idag i sthlm. De sa att allt såg skit bra ut och förhoppningsvis blir jag av med skiten i augusti. LÄNGTAR! När jag kom hem från tandläkaren sov jag på soffan tills mor och far kom hem. Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hit. Det var allt för mig.

BRB SINGÖ MED NILSSON

Har haft fullt upp sen skolavslutningen så jag tänkte att jag gör ett långt inlägg med bilder när jag kommer hem från singö!
PEACE


SOMMARLOV!


GOD NATT

Imorgon är en stor dag, nämligen skolavslutning. Som jag har längtat.

JORDGUBBAR+MJÖLK+SOCKER=SOMMAR


HONEY


11 MÅNADER MED MIN PRINS





FULLT UPP

Det har jag gjort:
IGÅR:
Sovit hos Toni
Hjälpt honom och hans bror med Matte C prov, som gick skitbra
Åkt till coop i rimbo och handlat godis
Myst och kollat på film

IDAG:
Gått i skolan
Haft resurs
Ätit stå-korv i korridoren
Fikat med Ellinor och Therese
Bakat hos Rebecca
Planerat sommaren
Ikväll, systers skolavslutning

Det ska jag göra:
IMORGON:
Aulasamling 10
Fika med klassen
Mys i parken med tjejerna i klassen
Middag nånstans?
Chill nånstans?

FREDAG:
Tonis student
Fika, mat hemma hos honom
Sen åka tillbaka till Norrtan och göra... vad?
Så ser de närmsta dagarna ut ifall jag inte hinner blogga.

SVERIGES NATIONALDAG

Sov hos älsklingnen inatt och idag har jag hjälpt honom med matematik, ska dit imorgon också för då har han prov. Dammsög just hela rummet och satte upp nya gardinern. Ska nog lägga mig på soffan snart och chilla galet. Skola imorgon yaaooo.

STOLT

Stått och strykigt i typ 1,5 timmar nu, ganska så stolt. Nu ska jag ta en lång dusch sen vad som händer ikväll får vi se?

SMARTSKAFT

Erica klantskallen skulle styla lite för toni och rebecca igår och hoppade häck över häcken. Tror ni inte mamma och pappa varit så smarta att dem lagt stuprören där då? (Vi håller på målar om därför de är nerplockade). Fan asså foten är svullen och jag kan knappt gå. 

SOL, VIND & VATTEN

Solat precis heeeeela dagen, lagom röd nu kan man säga. Va nere på stan imorse med Rebecca sen har jag,Rebecca och Sandra legat och stekt hela dagen.  Sitter nu och väntar på älsklingen som kommer snart. Hejdååå



"DÅ SKULLE JAG VARIT ENSAM MEN JAG SKULLE HA VARIT JÄVLIGT BRA PÅ HoN"

De sista proven jag gjorde i onsdags gick först åt helvete men sen gick det ändå ganska bra och jag får VG i slutbetyg i datorkommunikation kursen, sjukt skönt att det äntligen är över. Efter skolan i onsdags drog jag direkt hem til älsklingen. Vi åt en grymt god middag, grillad hamburgare, pommes och bea. Sen gick vi och la oss och kollade på film. I torsdags bestämde jag mig för att sova en natt till hos min älskling. Fick ännu en gång en väldigt god middag som tonis mor lagade, grillad kyckling, klyftisar och bea. Börjar nog bli beronde av bea asså... Vi avslutade kvällen först med att baka negrisar och sen kollade vi på skräckis och jag va rädd? Somnade gott men jag väckte tydligen toni mitten i natten då jag hade drömt mardröm, kanske av filmen? Jag som aldrig brukar vara rädd annars. Imorse tog vi ett bad i badkaret sen gick vi ut och solade. Spelade geni med tonis bror och mor. Vid fyra åkte jag hem. Har legat ute och solat lite och snart är det nog dags för middag. Ikväll hade jag tänkt svänga förbi ellinor och jeff och se hur det går med golvläggningen sen ska jag nog vara med rebecca. Puss och kram mensbarn


RSS 2.0