HAHA SANDRA JAG ÄR UPPE NU, HIHI

VISSA HÅLLER I ALLA FALL DET DOM LOVAR. OXIE NÄSTA!

KÖTTTTTTTTA

Slutade 13.20 idag. Cyklade ner på stan och köpte en tröja. Kom hem och fick för mig att jag skulle baka en kladdkaka. Men när den var klar så var jag inte alls så sugen som jag va innan jag började. Tog i alla fall en liten bit och satt och spelade oxie mot några filurer i klassen. Vid 6 skjutsade mamma mig till friskis och där köttade jag kibox och brände bort kladdkakan. Käkade 2 pannkakor nyss. Mer blev det inte till middag, inte ett dugg hungrig. Nu ska jag ta en välbehövlig dusch, för det luktar svettiga handskar om mig. Sen ska jag och Sandra gibba hela natten. See you there!

HELT OMÖJLIGT

Gjorde It'provet kapitel 6 idag. Mvg gränsen var på 85 %. Gissa vad jag lyckades med? Jag lyckades få ihop 84,8... Hur i helvete kan man få de? Hade jag svarat rätt på endast en fråga till hade jag fått Mvg. Fatta hur jävla lack jag blev. Men jag säger bara, nästa prov, då JÄVLAR!

JAG ÄLSKAR MIN POJKE


LITEN & OSKYLDIG


MÅNDAG 28 MARS

I lördags var jag hos toni. Sov över där en natt och spenderade hela dagen hos honom. Åt middag där också. Toni lärde mig att spela CS, eller ja, jag kunde faktiskt lite innan. Men det är ruskigt kul asså. Funderar på att köpa det asså. Bussen var försenad så fick stå och vänta i typ 20 minuter ute i snöstorm, som det tydligen var? När jag väl kom hem tittade jag på "Luftslottet som sprängdes". Somnade inte förrän klockan 00. Idag har jag gått i skolan. Blev en kort dag och slutade vid 12. Cyklade hem och pluggade. Blev just bjuden på en äggomelettsmacka av syrran, skit god var den. Om en timme ska jag till roden och möta upp Therese så ska vi dra till friskis och kötta lite medel styrka. Wish med luck



VÅFFLOR & PIZZA

Igår var det våffeldagen ocg den firades med de allra bästa i klassen. Efter skolan drog vi till coop och inhandlade alla ingredienser. Sen drog vi hem till Bobban där vi gjorde iordning allt. Sandra och jag satt och kollade på när de andra kämpade i köket. Grymt goda våfflor blev det i alla fall med våffeljärnet som jag släpat med mig hemifrån. Spelade några parti hjärter också. Sen cyklade jag hem och la mig på soffan och låg där hela kvällen, somnade till och med.

Ikväll ska jag till toni och förmodligen käka pizza med hans killpolare. Sen ska vi hem till toni, bara han och jag, och mysa hela natten. Pusshej

LÅNG DAG

Oj vilken lång dag. Tur att Toni var med och stöttade mig. Jag älskar honom verkligen
Imorgon blir det skola igen, back to reality. I helgen ska jag nog bara ta det lugnt och plugga.
Sitter at the moment hos Nilsson. Ska snart hem och ta en dusch och sen lägga mig och sova.
God natt

BLÄÄÄÄ

Hatar min blogg just nu! Va fan ska jag göra?

MOT STHLM.

Nu drar jag till käkkirurgin med mamma. Hejdå

MIN DAG

Idag har jag gått i skolan. Cyklade till sjukhuset och pratade med en läkare. Cyklade hem. Lämnde CV till norrköp. Åt ett winerbröd med mjölk till. Åt middag, köttfärssås och spagetti. Pluggade fysik. Gick till Nilsson och lekte lite. Gick hem och tog en macka och kollade lite på tv. Nu: duschen, sen: plugg & sängen. God natt!


DET GICK PRECIS FÖRBI EN FASAN UTANFÖR TONIS FÖNSTER.

Jäklar vilken jobbig idrott det var idag. Staffet, oj oj.. Blodsmak i munnen. Annars hade jag resurs imorse, tog en behövlig sovmorgon. Cyklade till skolan och hade matte. Snackade typ bort tiden. Sen hade vi svenska utan lärare, men lyckades ändå jobba lite där. Idrott blev sista lektion. Efter det tog jag min cykel och cyklade ner till stationen och tog bussen till toni. Nu har jag precis duschat. Sitter och väntar på mat, som jag tror blir snart. Eller det måste bli det för min mage kurrar. Det var allt jag hade att säga idag. Tack och hej.


FREDAG!

Idag får jag äntligen träffa min pojke. Som jag har längtat...


KORT MEN ÄNDÅ LÅNG DAG.



Idag har jag gått i skolan. Först IT i 3 timmar. Då gjorde jag inget vettigt alls, utan satt och spelade datorspel under hela lektionen typ. Sen lunch, hann med att spela lite cards. Sen var det dags för engelska, skulle egentligen redovisa men det hann jag inte så får göra det på måndag istället. Efter skolan kom lotta och rebecca och hämtade mig så drog vi ner på stan. Rebecca och jag fikade lite, eller ja ganska länge. Sen gick vi runt i massa olika affärer. Slutade med att vi gick till mammas jobb eftersom vi är lite lata och inte orkade gå hem. Fick sitta på mammas jobb ett bra jäkla tag innan hon var klar och vi kunde åka hem. För att sedan åka igen. Åkte till norpan och handlade lite sen bar det hem för pannkakslagning. Smällde i mig fem pannkisar tror jag. Halv 7 prick var therese hemma hos mig och plockade upp mig. Vi åkte och hämtade upp ellinor och emma. Köttade friskis medel 90. Fy fasiken säger jag... Har duschat för dryga timmen sen. Nu blir det till att ta en macka och sen bums i säng. God natt!



MÅNDAG, TISDAG, ONSDAG & ONSDAG.

Idag har jag It-prov vilket gick väldigt bra. När jag först såg provet tänkte jag "shit", men det gick ju skapligt iaf. Hoppas jag får bra betyg. Fick sluta efter provet, men var tvungen att sitta kvar i skolan tills mamma slutade, eftersom jag hade hennes bilnyckel. Men det var ju inga problem att vänta eftersom Rebecca väntade med mig, snäll som hon är. Var tänkt att vi skulle skriva lite på engelska redovisningen vi har imorgon, men istället satt vi och facebookade lite. Var hemma vid sex. Då lagade jag ihop lite mat, fiskbullar och så mickrade jag på några gammla frysta klyftpotatisar. Samkade väll helt okej. Kvällen har jag spenderat framför dumburken. Har äntligen skrivit klart redovingingen till imorgon. Dock är den för kort, men jag får helt enkelt prata sakta. Nej nu ska jag sluta babbla här och gå upp och lägga mig i soffan ett tag innan jag hoppar in i duschen och sen vidare ner i sängen. Så jag säger helt enkelt god natt redan nu.
Sweet dreams



GODNATT

Hatar att somna utan dig. Behöver dig mer än någonsin nu. Snälla, kom hit.


PLUGG.

Kvällen består av plugg, plugg & plugg...IT-prov imorgon är ingen höjdare precis. Men tänkte i alla fall slänga in ett inlägg och berätta att jag lever, men det är knappt. Nej nu ska jag fortsätta plugga. Peace out


MÅNDAG.

Förra veckan var en händelserik vecka, må jag säga. Inte minst kommer den här veckan också bli det... Fast ingenting vill som jag vill. Men det är bara att kämpa, och det ska jag göra också. Hur jobbigt och svårt det än känns, så kommer jag klara det.
Tack för mig.

TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL IGÅR!


FREAKY LIKE ME.


ETT BEVIS PÅ ATT MAN FAKTISKT KAN HA TRÅKIGT EN FREDAGKVÄLL!



ÄNTLIGEN FREDAG!

Då va det äntligen fredag. Det firas med att ligga på soffan hela kvällen, soft.

NEJ

Jag vill inte, kan inte, orkar inte. Ett ord: NEJ

FETTISDAGEN!

Varit med nilsson och pluggat typ hela kvällen. Nu blir det semla. Sen är det tack&godnatt!

8/7 2010

Föralltid.

DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN.

Igår pluggade jag mig igenom hela dagen, sjukt boring var det. Idag var det back to reality, skolan. Gjorde inget vettigt och det bästa av allt var att jag slutade klockan 14.20 isället för 16.40, ingen biologi längre. Gick hem till becca efter skolan och hjälpte henne lite med en skrivläx. Vi drog till norrpan och köpte lite godis också. Just kollat klart på tv ska bege mig mot sängen nu.
Sweet dreams!



SJUK

Har varit med toni torsdag, fredag och idag lördag. Vi har myst, myst och byggt snögubbe, hihi. Gått och blivit sjuk har jag också... feber, ont i huvve och snorig. Blääää vill inte. Om nån timme ska toni hem till sig och då blir jag lämnad. Måste ägna typ hela kvällen åt plugg, fyfan säger jag bara. Kanske hinner ta en liten kik på melodifestivalen och chilla lite och äta lite godis kanske.
Tack för mig.

VÅR.


Åkt slalom hela dagen i vårsolen, sjukt skönt var det. Igår ägnade jag hela kvällen åt att bära in den staitonära datorn i mitt rum. Fick hjälp av både Rebecca och Toni som kom hit på kvällen. Så nu är den äntligen på plats. Har bara lite problem med ljudet men kanske kan fixa det snart. Imorgon ska jag också åka i backen hela dagen med Becczor, ska bli kul att träffa henne och se deras nybyggda hus. 
Puss puss

IKEA.

Nu drar jag och mammi till ikea. Hejdå.

TONI.


RSS 2.0